Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Επισκέψεις Ν. Αφεντουλίδη σε οικισμούς του δήμου Κιλκίς

Επισκέψεις στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κιλκίς προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο δημοτικός συνδυασμός "Κοινωνία της Δημιουργίας", με επικεφαλής το Νίκο Αφεντουλίδη.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 
Σάββατο 22 Οκτωβρίου Μικρόκαμπος, 7μ.μ.
Κυριακή 23 Οκτωβρίου Σ.Σ. Μουριές, 7 μ.μ.
Παρασκευή 4 Νοεμβρίου Τέρπυλλος, 6 μ.μ.
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Δροσάτο, 6 μ.μ.
Σάββατο 12 Νοεμβρίου Χέρσο, 6 μ.μ.
Σάββατο 19 Νοεμβρίου Καμπάνη, 6 μ.μ.
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου Κιλκίς, 7 μ.μ.

25 σχόλια:

  1. Καλά αυτόν δεν του είπανε ότι για πρόωρες εθνικές εκλογές πάμε και όχι για δημοτικές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,... οι "νέοι σωτήρες"!
    Περάστε παρακαλώ, εσάς περιμέναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε βέβαια... Τα σχόλια πέφτουν ασταμάτητα.. Αν υπάρχει ένας τίμιος, δεν τον θέλετε.. Συνεχίστε να ψηφίζετε αυτούς που ήδη μας κυβερνάνε και να δούμε πού θα φτάσουμε.. ασταμάτητη κατηφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γνωρίζεις φίλε μου οτι ο "τίμιός" σου αυτός, όταν ήταν βουλευτής δεν μίλησε ούτε μία φορά απο το βήμα της Βουλής, να κάνει μιά πρόταση, να ζητήσει κάτι για τον τόπο του, οτιδήποτε τέλος πάντων, κατέχοντας έτσι το ρεκόρ της μουγκαμάρας και της μή προσφοράς ανάμεσα στους τρακόσιους; Τί τον εκλέξαμε τότε για να κάνει; Να καμαρώνουμε το βαθύ αραλίκι του, που είχε στα έδρανα του κοινοβουλίου;(χαρακτηριστική στάση που "απολαμβάναμε" απο την τηλεόραση). Το ξέρεις δέ, οτι το παρατσούκλι του ήταν ο "Αγάς"; Τυχαίο; Δεν νομίζω!
    Και δεν υπάρχει ούτε ένα έργο του στο Κιλκίς, για το οποίο να τον θυμούνται.
    Λοιπόν εσύ τώρα πιστεύεις οτι έγινε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και θα μας δώσει λύσεις στα δύσκολα, όταν δεν μπορούσε στα εύκολα;
    Ε, τέτοια ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, μας είναι εντελώς ΑΧΡΗΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό μ'αρέσει στο internet: ο καθένας το παίζει έξυπνος εκ του ασφαλούς.

    Ο βουλευτής δεν κάνει έργα, ο βουλευτής νομοθετεί. Έργα αποφασίζει, επιτελεί και διαχειρίζεται η εκτελεστική εξουσία, δηλαδή η κυβέρνηση (πρωθυπουργός και υπουργοί). Το ελληνικό σύνταγμα είναι βασισμένο στην διάκριση των 3 εξουσιών-φαντάζομαι δεν το γνώριζες μέχρι τώρα αλλά είναι σχετικά βασικό.

    Φυσικά δεν μπορώ να σου αφαιρέσω το δικαίωμα να προτιμάς μη τίμιους πολιτικούς που μιλάνε πολύ. Έχουμε πολλούς τέτοιους να διαλέξεις είναι η αλήθεια.

    Σε τελική ανάλυση, ο άνθρωπος είναι επικεφαλής συνδυασμού στο δημοτικό συμβούλιο, απαγορεύεται να ενημερώνεται εκ του σύνεγγυς για το τι γίνεται στους οικισμούς του δήμου? Καλά είναι και τα σχόλια στο internet, αλλά η φυσική επαφή με τον κόσμο είναι καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν απ'όλα όσα εχω γράψει κατάλαβες οτι προτιμώ τους μή τίμιους πολιτικούς, πράγμα που με προσβάλει άδικα και ασύστολα, λυπάμαι πολύ για την νοημοσύνη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοί ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ
    Η ¨Κοινωνία της Δημιουργίας" ειναι μια ομάδα,που αποτελείται από επιστήμονες και επαγγελματίες εγνωσμένου κύρους,ήθους και αξιοπρέπειας.Στόχος της δεν είναι η ανάδειξή της ,αλλά η ανάγκη για ανάδειξη των προβλημάτων του τόπου μας και η επίλυσή τους.Και επειδή έχουμε το μέτωπο πεντακάθαρο ,δεν φοράμε την ανωνυμία, ούτε την κουκούλα του Λούκυ Λούκ.
    Γι' αυτό κάτω από την άποψή μας ,γράφουμε το όνομά μας.
    Δημήτρης Ευθυμιάδης
    Διπλωματούχος Χημικός
    Διευθυντής Γυμνασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τον Λούκυ Λούκ. Όχι μόνο αγάς ήταν ο Αφεντουλίδης οταν ήταν βουλευτής αλλά και Βούδας.
    Ο τύπος δεν έβγαλε ούτε ένα λόγο από το έδρανο της Βουλής και είναι άλλωστε χαρακτηριστικό το γεγονός ότι εξελέγη βουλευτής μόνο μια φορά, παρότι το ΠΑΣΟΚ συνέχισε να κυβερνάει αδιαλείπτως.
    Και αφού λοιπόν φίλε Νταλτον οι βουλευτές νομοθετούν, για πες μου μια προταση νόμου που κατέθεσε ο κυρ Νίκος ή μια τροπολογία ή έστω μια ερώτηση ή επερώτηση βρε αδερφέ, εκτός από μια που συνυπέγραψε με καμια 15ρια άλλους βουλευτες υπέρ του Στέλιου Καζαντζίδη και της ποντιακής διαλέκτου (!).
    Δεν υπήρξε πλέον αποτυχημενος πολιτευτής από αυτόν.
    Και όταν κάποτε επρεπε να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από τον σύντροφο του Παραστατίδη για να φάνε τον έτερο αποτυχημενο Τερζίδη, τότε επανεμφανίστηκε από το πολιτικό του φέρετρο.
    Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι όταν ρωτούσαν τον Αφεντουλίδη οι...αναρίθμητοι οπαδοί του (ο εξής ένας λαικός, άντε και ο κοντός) τι θα κάνει και αν θα ξανασχοληθεί, εκείνος έβγαζε βόλτα το σκύλο.
    Και όταν οι οπαδοί του επέμεναν, εκείνος έλεγε ότι θα κατεβεί ως υπ. νομάρχης Τραπεζούντας.
    Τώρα όσον αφορά την τιμιότητα, γι αυτό δεν μπορώ να πω κάτι.
    Αλλά το να είναι κάποιος απλά μη κλέφτης, αυτό δεν σημαίνει ότι αξίζει κιόλας.
    Μπορώ να σου φέρω και γω έναν από το κατεχητικό που δεν θα κλέβει αλλά θα κοιμάται όλη μέρα, θα το έκανες δήμαρχος ή βουλευτή?
    Τέλος, ο κύριος διπλωματούχος Χημικός, διευθυντής γυμνασίου, ας επαναπαυτεί στις δάφνες του επαγγελματισμού του, του ήθους και της αξιοπρέπειας και ας αφήσει την επίλυση των προβλημάτων σε άλλους που μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ. Εγώ είμαι κουκουλοφόρος και το παραδέχομαι.
    Αυτούς όμως τους φανφαρονισμούς, για το ποιοί είστε και τί δήθεν θέλετε να κάνετε, έχω βαρεθεί να τους ακούω τόσες δεκαετίες τώρα, που έχω αηδιάσει. Και νά που μας οδήγησαν. Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη απ'αυτή;
    Πρόσεχε λοιπόν πονηρέ πολιτευτή, που τώρα "ψαρεύεις σε θολά νερά" με την "επωνυμία σου και την πτυχιάρα σου", γιατί η ιστορία καταγράφει και λόγια και έργα και δεν συγχωρεί επειδή διαθέτεις "επωνυμία". Εχεις καβαλήσει το καλάμι και καλπάζεις ολοταχώς για την εξουσία. Κόψε λίγο πριν τουμπάρεις απ'τον ενθουσιασμό.
    Εχω φάει τέτοια προδοτική συμπεριφορά, και πλείστοι άλλοι βεβαίως, απο "καθαρούς" σαν και του λόγου σου, που με ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ σήμερα, να φοράω κουκούλα, γιατί αποδείχτηκαν επικίνδυνοι και σκάρτοι άνθρωποι. Είναι ικανοί, άμα δεν γουστάρουν τα λεγόμενά μου, να με φιμώσουν πριν πώ κύμινο, ακριβώς επειδή δεν διαθέτω τις δικές σου "πλάτες" και ξέρουν να χτυπούν μόνον τους αδυνάτους, οι... "ανδρείοι" αυτοί!
    Γιατί, αφού το παίζεις καθαρός και γενναίος, δεν τα βάζεις με τους δυνατούς και να καθαρίσεις την βρώμα; Γιατί "λεονταρίζεις" σε μένα τον αδύναμο και δεν τα χώνεις σ'αυτούς που ξεσκίζουν τα σπλάχνα της χώρας, αφού εσύ "ενδιαφέρεσαι" να δώσεις λύσεις;
    Εδώ σε θέλω. Όλα τ'άλλα είναι λόγια παχιά για τους αφελείς, που θέλεις να πείσεις, για να αρπάξεις την ψήφο τους... κύριε Διευθυντά !
    Και να θυμάσαι, οτι σήμερα η κουτσουρεμένη Δημοκρατία μας και η χώρα μας βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, όχι βεβαίως απο την δική μου "κουκούλα", αλλά απο κάτι γραμματιζούμενους με γιαλιστερά κουστούμια, ακριβώς όπως εσύ και οι όμοιοί σου και που για δεκαετίες μας κορο'ι'δεύαν ασύστολα, αδιάντροπα και χωρίς καμμία μεταμέλεια, καταρακώνοντας την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος, αλλά και την ίδια την υπόσταση του Ελληνικού κράτους. Και βάλε καλά στο μυαλό σου οτι εσύ δεν είσαι πιό πατριώτης απο μένα. Ξεκάθαρα πράγματα.
    Γι'αυτό λοιπόν, αντί να ασχολείσαι με μένα τον ασήμαντο, κοίταξε να διορθώσεις την απελπιστική εικόνα που έχουν περιέλθει οι πολιτικοί και οι πολιτευτές στην συνείδησή μας. Οχι όμως με επικοινωνιακά τρύκ του παρελθόντος, αλλά με πράξεις νέες και συγκεκριμένες, που εσύ πρέπει να βρείς αφού αποφάσισες να "εκτεθείς" στην κοινωνία. Και τότε και μόνον τότε, όχι μόνο θα βγάλω την "κουκούλα", αλλά θα σου βγάλω και το καπέλλο.
    Αντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε τετοιες εποχες που ζουμε θα επρεπε την τιμιοτητα και οχι μονο, ενος πολιτικου οπως ο κ. Αφεντουλιδης να την αναζητειτε και οχι να την κατακρινετε! Ολα τα υπολοιπα ειναι προφανως εκ του πονηρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την επικροτούμε την τιμιότητα αλλά προς Θεού όταν συνδυάζεται και με αναποτελεσματικότητα δεν θα την αποθεώσουμε κιόλας.
    Και μανάβης της γειτονιάς μου είναι τίμιος, ποτέ δεν με κλέβει στο ζύγι, αλλά δεν θα τον κάνω και δήμαρχο απλά επειδή δεν βουτάει το χέρι στο μέλι.
    Δεν αρκεί μόνο να είσαι έντιμος για να κυνερνήσεις, πρέπει να είσαι και δυναμικός και διεκδικητικός. Να έχεις προσωπική δεσμευση σε αυτό που κάνεις και να έχεις ως αυτοσκοπό σου το κοινό καλό να προωθήσεις.
    Αν απλά κάθεσαι και βλέπεις τα γεγονοτα να περνούν από μπροστά σου και δεν προσπαθείς να τα επηρεάσεις απλά και μόνο λόγω εντιμότητας, τότε κάτσε σπίτι και δες τηλεόραση, άσε κανέναν άλλο πιο νέο να ασχοληθεί.
    Μερικοί πρέπει να καταλάβουν ότι η εποχή τους πέρασε.
    Οι καιροί μας χρειάζονται μαχητικότητα και ζωντάνια, να πάνε τα πράγματα μπροστά.
    Εάν ο προηγούμενος κύριος θεωρεί ότι ο Νίκος τα έχει όλα αυτά, τότε πάω πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σάββατο 22 Οκτωβρίου Μικρόκαμπος, 7μ.μ.
    Κυριακή 23 Οκτωβρίου Σ.Σ. Μουριές, 7 μ.μ.
    Παρασκευή 4 Νοεμβρίου Τέρπυλλος, 6 μ.μ.
    Παρασκευή 11 Νοεμβρίου Δροσάτο, 6 μ.μ.
    Σάββατο 12 Νοεμβρίου Χέρσο, 6 μ.μ.
    Σάββατο 19 Νοεμβρίου Καμπάνη, 6 μ.μ.
    Τετάρτη 23 Νοεμβρίου Κιλκίς, 7 μ.μ.
    να παρεισ και γλυκα μαζισου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού καίγονται τόοοσο για τις ομιλίες, έτσι μού'ρχεται... να πάω!
    Α ναί, να μην ξεχάσω και τα γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λούκυ Λούκ
    μαζι με τα γλυκα ασ παρει και κανενα πακετο τσιγαρα εκει μασ κανταντησε το κομμα του .Αφου βγαινουν και εξω δεν ντρεπονται καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αφήστε ρε τον άνθρωπο να κάνει το κέφι του αφού έχει λεφτά να ξοδέψει ας τα ξοδέψει.
    Αυτός αν δεν είναι υποψήφιος δεν περνάει το κατώφλι της πόρτας να βγει έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά σε αυτήν την πόλη δεν θέλετε σωστούς ανθρώπους γι αυτό είστε άξιοι της μοίρας σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε παιδιά ο άνθρωπος εκτός από αγάς και βούδας είναι και αλαζόνας... Πηγαίνεται σε ένα δημοτικό συμβούλιο και θα καταλάβεται τι εννοώ. Για το τι σημαίνει αλαζόνας ανατρέξτε σε ένα λεξικό και θα δείτε ότι τον εκφράζει απόλυτα...
    http://www.komvos.edu.gr/dictonlineplsql/simple_search.display_full_lemma?the_lemma_id=1946&target_dict=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στον ανώνυμο 8:06μ.μ.: Μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς για τον κ. Αφεντουλίδη, ποιό είναι το συγκεκριμένο έργο που προσέφερε στον τόπο του, αλλά και γενικότερα στο νομοθετικό του έργο ώς βουλευτής, κατα την διάρκεια της πολιτικής του σταδιοδρομίας, ώστε να φέρει δικαιωματικά τον τίτλο του "σωστού", όπως υποστηρίζεις; Ελπίζω να μου υποδείξεις κάποιο, γιατί απο μεγάλες κουβέντες όχι μόνο χορτάσαμε, αλλά σκάσαμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα τί πρωτότυπο! Πέρασαν 4 μέρες και... "άκρα του τάφου σιωπή".
    Οπως συμβαίνει στα δύσκολα εξάλλου. Γιατί στα εύκολα(κούφιες κουβέντες), όλοι είναι "τζάμπα μάγκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όλα τα 'χαμε σ' αυτή τη χώρα (ειδικά σε τέτοιους καιρούς) ... οι κοκορομαχίες ... μας μάραναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στ. Ράμφος "Με τα μυαλά που φτάσαμε στην κρίση δεν μπορούμε να βγούμε από αυτήν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά ρε ακόμη με τον αφεντουλίδη ασχολείστε. Νομίζω σας κάλυωε πολύ καλά ο ανώνυμος 24 Οκτωβρίου 2011 9:24 μ.μ.Δοκιμάστε να πάτε στο δημοτικό συμβούλιο είναι ανοιχτό για το κοινό και θα πάρετε μια γεύση το τι σημαίνει λάθος άνθρωπος στη λάθος θέση.
    Το παιδί το μόνο που το ενδιαφέρει είναι να κάνει το κομμάτι του. Από ουσία μηδέν. Τζάμπα κραταει μια καρέκλα εκεί που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν πάτε όλοι να παίξετε καμιά "πρέφα"!
    "Αγάδες" και "μεγάλοι κριτές" ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.