Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Μπλόκο εργαζομένων στην έκδοση λογαριασμών της ΔΕΗ

Τα πρώτα εκκαθαριστικά της ΔΕΗ με το χαράτσι για τα ακίνητα αναμένονταν να φτάσουν στους καταναλωτές τις επόμενες μέρες, αλλά το μπλόκο στην έκδοση λογαριασμών, που ξεκίνησαν από χθες το απόγευμα οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, φαίνεται πως θα καθυστερήσει τις "λυπητερές".
Κι ενώ οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι θα παραμείνουν στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών για όσο χρειαστεί προκειμένου να μην εκδοθούν τα εκκαθαριστικά, η διοίκηση της ΔΕΗ διαβεβαιώνει ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα στην έκδοση των λογαριασμών, αφού η επιχείρηση εξασφάλισε με ιδιαίτερα μεγάλο κόστος εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής των εκκαθαριστικών. Παράλληλα, καλεί τη ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της και γνωστοποιεί ότι μετά τη σχετική τοποθέτηση του υπουργού Περιβάλλοντος, Γ. Παπακωνσταντίνου, θα προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη.

1 σχόλιο:

  1. Νά'τη πάλι η απειλή, μέσω Παπακωνσταντίνου αυτή την φορά πρός στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, που προς τιμήν τους, αντιστέκονται στον κεφαλικό φόρο των ακινήτων.
    Φανταστείτε τώρα την φωνή και το ύφος του δικτάτορα Παπαδόπουλου(για όσους τον "γνώρισαν"), να λέει σε διάγγελμα:
    "Η κυβέρνησις και εγώ προσωπικώς ενεργούμεν δια την σωτηρίαν της χώρας, απο τον κίνδυνον της κομμουνιστικής απειλής και δεν θα διστάσωμεν να πατάξωμεν κάθε είδους αντίστασιν, όπου αύτη εμφανιστεί! Ο εχθρός είναι ύπουλος και πονηρός, είναι εδώ και είναι εχθρός εσωτερικός!"
    Διαφέρει κατ'ουσίαν, σε κάτι, απο αυτά που λέει και πράττει η σημερινή κυβέρνηση; Μόνον τα τάνκς που δεν κατεβάζει στους δρόμους. Εκεί όμως έχει τους "κομψά" ντυμένους και σύγχρονα εξοπλισμένους άνδρες των ΜΑΤ(δεν είχε τέτοιους, τότε ο δικτάτορας, μόνον κοινούς αστυνομικούς είχε, που όταν έδερναν στους δρόμους, τους έπεφταν τα πηλίκια και τους δυσκόλευε πολύ αυτό, γιατί με το ένα χέρι κρατούσαν το κλόμπ και το άλλο έπρεπε να κρατούν το πηλίκιο,... τί δράμα ζούσαν οι "άνθρωποι"). Ενώ τώρα... τί κράνη, τί ασπίδες, τί περικνημίδες, τί δακρυγόνα, τί μάσκες, τί αρβίλες, τί αλεξίσφαιρα γιλέκα, τί μαραφέτια κρότου λάμψης,... απ'όλα τα καλούδια! Ο λαός πληρώνει για να τις "τρώει" με όλα τα σύγχρονα μέσα. Βέεεβαια...δεν γίνεται να υστερούμε!
    Ε, είναι μια σημαντική διαφοροποίηση,... να μην είμαστε και υπερβολικά πλεονέκτες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.