Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Πτώχευση (ελεγχόμενη ή ...σκέτη) έβγαλε η δημοσκόπηση

Είμαστε απαισιόδοξοι ή ρεαλιστές; Οι συντριπτικά περισσότεροι, πάντως, απ` τους αναγνώστες της gnomikilkis.gr πιστεύουν ότι η κρίση στη χώρα μας θα καταλήξει είτε σε ελεγχόμενη είτε σε ...σκέτη πτώχευση. Πράγματι, το 46% όσων απάντησαν στη πρώτη δημοσκόπηση που πραγματοποιήσαμε πιστεύει ότι θα πάμε σ` ελεγχόμενη πτώχευση και το 41% σε πτώχευση. Υπήρξε, όμως, κι ένα 7%, το οποίο πιστεύει ότι η Ελλάδα θα βγει ωφελημένη απ` τη κρίση επειδή στο μεταξύ θ` αλλάξει. Τέλος, το 4% δεν θέλησε να εκφράσει άποψη επί του ερωτήματος.
Ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή τους, η οποία μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και μ` άλλες δημοσκοπήσεις, όπως αυτή για Γ. Φραγγίδη - Σ. Τσιτουρίδη, που ήδη ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.