Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Αγανακτισμένοι: Επανέρχονται σήμερα στον Λευκό Πύργο με μηχανές

Συγκέντρωση Αγανακτισμένων πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη, στις 7.30 μμ, στον Λευκό Πύργο. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία με μηχανές, η οποία προβλέπεται να περάσει κι απ` τα πολιτικά γραφεία του Ευ. Βενιζέλου και του Σπ. Βούγια.
Στο κάλεσμά τους, οι Αγανακτισμένοι της Θεσσαλονίκης αναφέρουν:


"Η ανάγκη αφύπνισης των πολιτών που δέχονται καθημερινά βομβαρδισμό νέων χαρατσιών γίνεται και πάλι το ‘καύσιμο’ που θα τροφοδοτήσει τις μοτοσικλέτες και τους αναβάτες τους στις πορείες, σε δρόμους και πλατείες των πόλεων και προς τους πολίτες που πνίγονται από την αδικία, για κάλεσμα διαμαρτυρίας! Δεν είμαστε μεμονωμένοι πολίτες που υποφέρουν, είμαστε ένας λαός που πνίγεται από την αδικία και υποβιβάζεται καθημερινά. Αφήνουμε τις κομματικές σημαίες και τους πολιτικούς που μας έφτασαν έως εδώ και υποθήκευσαν το μέλλον μας, για τον αγώνα προς τον κοινό σκοπό. Ας ενώσουμε λοιπόν ,πολίτες-κινήσεις –κινήματα και πρωτοβουλίες πολιτών ,τις φωνές μας για να ακουστούμε δυνατά και να απαιτήσουμε το αυτονόητο και δίκαιο!
Ελάτε να δείξουμε ότι το ‘Λαός ενωμένος-ποτέ νικημένος’ εκτός από ανάγκη, είναι και πραγματικότητα. Είμαστε Αγανακτισμένοι, είμαστε Αποφασισμένοι και καλούμε όλους τους Έλληνες να γίνουμε και Ενωμένοι, για να σταματήσουμε αυτόν τον κατήφορο που εκτός από οικονομικός είναι και αξιών
"

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ουσιαστικά περιεκτικό το κάλεσμα των αγανακτισμένων της Θεσσαλονίκης. Ποιός θα μπορούσε να διαφωνήσει άλλωστε;
    Ας αποφασίσουμε λοιπόν να εγκαταλείψουμε για λίγο τον παραμορφωμένο απο το καθισιό καναπέ μας κι'άς πάμε μαζί τους, είτε με την μηχανή μας, είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο. Είναι ώρα να ταρακουνήσουμε την άδικη και ανάλγητη εξουσία, που παίρνει αποφάσεις για μάς... χωρίς εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.