Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Σύσκεψη Παπανδρέου με τους βουλευτές της Κ. Μακεδονίας

Οι δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, Θ. Παραστατίδης και Γ. Φραγγίδης συμμετείχαν στην 4ωρη σύσκεψη που είχε προχθές Δευτέρα ο πρωθυπουργος Γ. Παπανδρέου με 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την Κεντρική Μακεδονία. 
Στη φωτογραφία διακρίνονται, τρίτος από αριστερά ο κ. Φραγγίδης και τρίτος από δεξιά ο κ. Παραστατίδης.

Έναν ακόμη μήνα χρειάζεται η κυβέρνηση να κλείσει το κεφάλαιο «μέτρα» για «να ηρεμήσει ο κόσμος και να προχωρήσουμε», δήλωσε ο Πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να άρει τις αδικίες που έχουν επιβληθεί και να ρίξει το βάρος της στις επενδύσεις . Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα αλλάξει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, η χώρα θα γυρίσει σελίδα οριστικά, θα ξεμπλοκάρει η ρευστότητα στην αγορά και ότι υπάρχουν 3 δισ. ευρώ σε προγράμματα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, τα οποία δεν έχουν προχωρήσει καθόλου.
Σε σχέση με τον πλούτο των απόψεων που εκφράζονται απο πολιτικά στελέχη υιοθετήθηκε η ιδέα απο τον πρωθυπουργό, να οργανωθούν φόρουμ κατά περιφέρειες, στα οποία να παρίστανται οι υπουργοί και να συζητούνται ιδέες και προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων (ανεργία, ανάπτυξη κ.λπ.). Η πρόταση θα υλοποιηθεί άμεσα, δεδομένου ότι όπως τόνισε ο Γ. Παπανδρέου, η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι παράγων σταθερότητας για τη χώρα.

1 σχόλιο:

  1. Νά'τα πάλι "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα".
    Νά'τες πάλι οι παραπλανητικές δεσμεύσεις.
    Νά'τοι πάλι οι παρατρεχάμενοι βουλευτές και μή, για να υποβάλλουν τα κομματικά διαπιστευτήριά τους στον αρχηγό ΤΟΥΣ και εντεταλμένο του ΔΝΤ πρωθυπουργό ΤΟΥΣ.
    Και τα χαμόγελα στο φακό να τα κρατήσουν για τον εαυτό τους.
    Αρκετά μ'αυτό το κακόγουστο "αστείο", που μόνον αυτοί βρίσκουν κάτι και γελούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.