Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Φαρμακοποιοί: Δεν εφαρμόζουμε το νέο ωράριο

   Παράνομη, παράλογη και χαοτική χαρακτηρίζουν οι φαρμακοποιοί την απόφαση του υπουργού Υγείας, Αν. Λοβέρδου, για το ωράριο των φαρμακείων τους. Η απόφαση για την απελευθέρωση του ωραρίου, που ανακοινώθηκε χθες Τρίτη, προβλέπει ότι οι φαρμακοποιοί θα μπορούν να υποβάλουν δηλώσεις ένταξης για όλες τις ώρες του Σαββάτου και τις απογευματινές ώρες Δευτέρας - Τετάρτης ή Τρίτης - Πέμπτης, κατά περίπτωση, καθώς και για όλες τις εφημερίες. Οι δηλώσεις θα υποβάλλονται στον τοπικό φαρμακευτικό σύλλογο έως τις 20 Οκτωβρίου εκάστου έτους και θα είναι δεσμευτικές για έναν χρόνο.
   Οι φαρμακοποιοί επιμένουν ότι από την απελευθέρωση δεν κερδίζουν οι ασφαλισμένοι και το κράτος, παρά μόνο η τρόικα και οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Δηλώνουν δε ότι δεν πρόκειται να εφαρμόσουν το νέο ωράριο.

1 σχόλιο:

  1. Αυτή η δήλωση ανυπακοής των φαρμακοποιών στο νέο ωράριο, που επιβάλει η υπουργική απόφαση, έχει ενδιαφέρον.
    Αναμένουμε τις εξελίξεις σχετικά με το εάν οι φαρμακοποιοί το εφαρμόσουν ή όχι και τις τυχόν νομικές ή άλλες συνέπειες .
    Θα δείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.