Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Με 5 μήνες φυλακή κοστολογούνται τ` αυγά εναντίον υφυπουργού!

Ο ...αυγόπληκτος Όθωνας
Έφαγε 5 μήνες φυλακή επειδή πέταξε αυγά σε υφυπουργό! Ο λόγος για την 33χρονη, η οποία στις 25 Σεπτεμβρίου πέταξε αυγά εναντίον του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανώλη Όθωνα. Η ποινή, που έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, επιβλήθηκε μετά από μήνυση που υπέβαλε ο ίδιος ο υφυπουργός, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις, και παρά το γεγονός ότι η υπεράσπιση ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή του!
Υφυπουργός προστασίας του πολίτη ή του εαυτού του;

3 σχόλια:

  1. Ενας υφυπουργός που περιφρονεί την δικαιοσύνη, μη προσερχόμενος σε δικαστήριο με αστείες προφάσεις, πρέπει να είναι σε καθημερινή βάση, πολλαπλά αυγόπληκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΧΩΡΑΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΡΕ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.