Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Σεμινάριο Multi Pilates

Στα πλαίσια της All Sports Show Fashion, που διεξάγεται στην Αθήνα κάθε χρόνο, εκπαιδευτές του Kinesis gym, Αντώνης Γιαννακίδης  και Παναγιώτης  Μαυρογενίδης παρακολούθησαν σημαντικά σεμινάρια pilates και yoga. 
Σ’ ένα από αυτά τα σεμινάρια δίδαξε η γνωστή γυμνάστρια της πρωινής εκπομπής «Elatte» του Αντ1 Μάντη Περσάκη, με την οποία συζητήθηκε συνεργασία της με το Kinesis gym ώστε να διδάσκεται το νέο αυτό πρόγραμμα στο Κιλκίς και, πράγματι, αναμένεται εκπαιδευτικό σεμινάριό της για παρουσίαση του προγράμματος.

Εκτός αυτού του σεμιναρίου διδάχτηκε και το Pilates mat με μία από της μεγαλύτερες καθηγήτριες του χώρου, την Caron Bosler από την Αγγλία που διδάχτηκε το Pilates στη Νέα Υόρκη από την Romana Kryanowska (πρώτη μαθήτρια και προστατευόμενη του Joseph Pilates).

Τέλος, η εκπαιδευτική ομάδα του Kinesis Gym παρακολούθησε το πρόγραμμα ASTANGA YOGA με την Παπαντωνίου Ράνια.
Κατόπιν των σεμιναρίων έγινε και η συγκέντρωση του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων) που τυχαίνει να είναι και εκπρόσωπος ο Μαυρογενίδης Παναγιώτης στο Νομό Κιλκίς όπου συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τα γυμναστήρια.
Το Kinesis Gym ξεκινάει τη σεζόν με νέα προγράμματα και εντάσσει το «ZUMBA» με καθηγήτρια την Μπάρμπορα Νετσάσοβα στο είδη πλούσιο πρόγραμμα της και θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 18:00μμ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.