Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Το σίγουρο καρέ της ΝΔ: Συμπιλίδης-Τσιτουρίδης-Γεωργαντάς-Πασσαλίδης

Εδώ και πολύ καιρό η ΝΔ δηλώνει πανέτοιμη για εκλογές, την ώρα που οι επιτελείς του Αντ. Σαμαρά καταλήγουν και στις λίστες των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων. Και για όσους αγωνιούν για το νομό μας, σίγουρος υποψήφιος θα πρέπει να θεωρείται ο Γ. Συμπιλίδης, σχεδόν σίγουρος ο Σ. Τσιτουρίδης και βέβαιοι οι Γ. Γεωργαντάς - Θ. Πασσαλίδης. Ειδικά για τον κ. Τσιτουρίδη, η επανάκαμψή του είναι πλέον φανερή κι απ` τις ανακοινώσεις - δηλώσεις, που κάνει τελευταία. 
Οπότε τώρα ψάχνουμε για τον πέμπτο ή μάλλον για την πέμπτη...

3 σχόλια:

  1. Έκανε δηλώσεις ο Τσιτουρίδης και όλοι μείναμε άναυδοι με το ύφος...των δέκα καρδιναλίων.Οι πολιτικοί όταν μιλάνε, συνήθως δεν λένε τίποτε ουσιώδες. Αυτός όμως το παράκανε.Και το γα'ι'τανάκι των εκατέρωθεν αντεκλήσεων καλά κρατεί.Τίποτε το καινοτόμο δεν κομίζουν.ΤΙΠΟΤΕ όμως! Και να δείτε οτι στις επόμενες εκλογές αυτό θα επαναλαμβάνεται.Να προσέξουμε όμως την επόμενη φορά να μην σπαταλήσουμε την ψήφο μας.Μας αξίζουν καλύτεροι εκπρόσωποι στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο.
    Άντε να κυβερνήσει με αυτούς ο Σαμαράς.
    Ο πρώτος αρχιρουσφετολόγος που έχει αρχείο με 15000 εξυπηρετήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος για να τις εκμεταλλεύεται πολιτικά.
    Ο δεύτερος πρώην λαμογιότατος διαπλεκόμενος και αρνητικός πρωταγωνιστής σκανδάλων.
    Ο τρίτος ανύπαρκτος πολιτικάντης της δεκάρας και ο τελευταίος μουσειακό είδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.