Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Συμβασιούχοι του "Βοήθεια στο Σπίτι" κατέλαβαν το Δημαρχείο Κιλκίς

Συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο Κιλκίς πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα συμβασιούχοι εργαζόμενοι στα κοινωνικά προγράμματα (“Βοήθεια στο Σπίτι”) του Δήμου Κιλκίς. Με τη στήριξη της ΠΟΕ ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε αυτήν την κινητοποίηση με αφορμή τη λήξη της σύμβασής τους στις 31-12-2011, μετά από 10 χρόνια συνεχούς εργασίας.
Να σημειωθεί ότι σε όλο αυτό το διάστημα εξυπηρετούσαν 1000 συνολικά άτομα σε όλο το νομό που ανήκουν σε ευπαθείς κουνωνικά ομάδες. Οι εργαζόμενοι τώρα διεκδικούν μόνιμη και σταθερή εργασία



Παράλληλα, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους είχαν συνάντηση και με το Δήμαρχο Κιλκίς κ. Ευάγγελο Μπαλάσκα με τον οποίο και συνομίλησαν για τις ανησυχίες τους, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μπαλάσκας συμμερίστηκε τις αγωνίες τους σε ό,τι αφορά την συνέχιση των προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.