Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Έτοιμη η Ύαινα του Κιλκίς για την Παλαιοντολογική Έκθεση

Στο πλαίσιο της 76ης ΔΕΘ έγινε παρουσίαση ομοιωμάτων δεινοσαύρων από το «Πάρκο δεινοσαύρων και το Μουσείο του Μαμούθ» στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ένα από τα εντυπωσιακά εκθέματα ήταν κι η αναπαράσταση της στικτής ύαινας που απολιθώματά της βρέθηκαν στο σπήλαιο του Κιλκίς.
Ο Βασίλης Μιχαηλίδης ετοίμασε στο εργαστήριό του την αναπαράσταση σε φυσικό μέγεθος, της ύαινας του Κιλκίς, η οποία μελλοντικά θα εκτεθεί στη μόνιμη Παλαιοντολογική Έκθεση, που πρόκειται να δημιουργηθεί πολύ σύντομα κοντά στο Σπήλαιο υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς.

11 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένας Κιλκισιώτης παρά μόνο να γκρινιάξει?ακόμα και όταν γίνεται ένα καλό για τον τόπο, πάλι με γκρίνια το υποδεχόμαστε...αλλάξτε νοοτροπία γιατί χανόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΙΑ ΥΑΙΝΑ;
    ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ; Η ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ??ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ!
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ!
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ, ΝΑ ΠΙΕΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ...ΕΤΣΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ...ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΥΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΥΑΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ,ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ (!!!) ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΒΑΖΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΦΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣTA ΚΑΝΑΛΙΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ! ΕΜΕΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΑΙΝΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ?

    ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μας βολεύει να λέμε κάποιοι όπως και οι τοπικοί άρχοντες ότι το Κιλκίς "αυτά έχει μόνο να δείξει" αντί να λέμε τι θα πρέπει να κάνουμε (δηλ.έργα) για να έχουμε να δείξουμε..Βολεύει τους πολιτικούς άρχοντοχωριάτες αλλά και κάποιους τοπικούς να μην γίνονται τουριστικά έργα γιατί με τον τουρισμό θα "ανακατευτεί" η τράπουλα...Θέλουν το Κιλκίς 50 χρόνια πίσω όπως λέει και το ανέκδοτο με τους Πόντιους για να διατηρούν τις καρέκλες τους και να είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι στις ίδιες θέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ αυτός ο Έλληνας! Δεν φταίτε εσείς όμως αλλά οι ΓΟΝΕΙΣ σας. Σας έχουν μάθει τη ζωή μέσα από ποτά και μπαρ και δεν έχετε άλλα ενδιαφέροντα πέρα από αυτά. Μηδέν δραστηριότητες. Πάτε διακοπές και αν ο προορισμός σας δεν έχει κλαμπ και βαβούρα τον δυσφημίζετε. Αλλάξτε μυαλά γιατί κάτι τέτοια μυαλά σαν τα δικά σας μας κατάντησαν έτσι. Κακομαθημένοι τεμπελαράδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμετανόητα κομματόσκυλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα τελευταία σχόλια. Από που βγάλατε το συμπέρασμα ότι τα παραπάνω σχόλια έγιναν από νέους που είναι και κομματόσκυλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kalos kakos to reportaz ayto eixai mexri twra 10 sxolia....ara yparxi endiaferon!!!!kai as min lene ta onomata tous!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.