Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Αύριο η ψηφοφορία στη Βουλή για το χαράτσι στα ακίνητα

Αύριο Τρίτη πραγματοποιείται η ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για το τέλος στα ακίνητα, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στους κυβερνητικούς βουλευτές, κάποιοι απ` τους οποίους έχουν υπαινιχθεί καταψήφιση του χαρατσιού. Γι αυτό αποφασίστηκε να γίνουν επαφές με βουλευτές, του ίδιου του πρωθυπουργού, στενών συνεργατών του, υπουργών και κοινοβουλευτικών στελεχών, προκειμένου να τους πείσουν για την ανάγκη να δώσουν θετική ψήφο.
Καλά, αν υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τελικά θα βρεθούν βουλευτές να καταψηφίσουν, θα πρέπει να `ναι πολύ αφελής!

1 σχόλιο:

  1. Τί έγινε ρε παιδιά; Χάθηκαν τα παλληκάρια σε τούτον τον τόπο ή τους πάτησε το κομματικό τραίνο;
    Αν δεν βρεθεί έστω κι'ένας διαφωνών, τότε ηθικά τουλάχιστον η χώρα αυτή θα είναι καταδικασμένη στην υποτέλεια απο τους κυβερνώντες στούς ξένους, και καμμία σχέση δεν θα έχουν με τους ηγέτες του ένδοξου παρελθόντος μας, αλλά θα αποτελούν μια ιστορική ντροπή. Ταυτόχρονα όμως και δυστυχώς, θα επέλθει ο ψυχολογικός και οικονομικός μαρασμός των απλών Ελλήνων.Πρέπει να κάνουμε κάτι πριν μας πνίξουν στον ύπνο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.