Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνιμο το χαράτσι στα ακίνητα!

Βενιζέλος: Ποιος σας είπε ότι το χαράτσι
θα `ναι μόνο για δυο χρόνια;
Το χαράτσι στα ακίνητα θα είναι μόνιμο και όχι μόνο για δύο έτη. Αυτό προκείπτει από διευκρινίσεις που έδωσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος, ο οποίος είπε ότι το ειδικό τέλος επί των ηλεκτροδοτούμενων κτισμάτων θα επιβάλλεται κάθε χρόνο και μετά το 2012. Η σχετική νομοθετική ρύθμιση θα περιληφθεί στο επικείμενο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.Στο μεταξύ, όμως, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή μ`επιστολή της προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας επισημαίνει ότι τα μέτρα για την είσπραξη των ανεξόφλητων λογαριασμών ρεύματος "θα πρέπει να μην παραγνωρίζουν τον καθολικό χαρακτήρα της υπηρεσίας και να διαφυλάττουν την πρόσβαση όλων των καταναλωτών στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας". Αυτό σημαίνει ότι η ΓΓΚ ζητά ουσιαστικά να μη διακόπτεται η ηλεκτροδότηση λόγω χρεών. 
Σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις της ΔΕΗ, το πρόβλημα αναμένεται να προκύψει τις επόμενες εβδομάδες, όταν θα αποσταλεί στους καταναλωτές μαζί με τους λογαριασμούς ρεύματος και το τέλος ακινήτων.

2 σχόλια:

  1. Η γλώσσα του σώματος.Ο Βενιζέλος τρίζει τα δόντια του σαν να θέλει να μας δαγκώσει,ενω εξαγγέλει νέους φόρους.Ισως να το φχαριστιέται κιόλας.
    Απύθμενη και ετερόκλητη βουλημία που δεν κρύβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ; ΑΠΟ 2 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ...(ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.