Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τα λεφτά τους να `χαμε!

Καμιά φιλανθρωπία και  για την
 ψωροκώσταινά μας, μίστερ Γκέιτς;
Αφού ανακηρύχτηκε γι` άλλη μια χρονιά πλουσιότερος Αμερικανός, αφού τη θέση αυτή την κατακτά για 18η φορά κι αφού την περιουσία του την υπολογίζουν πια στα 60 δις δολάρια, αποφάσισε να συνεχίσει τις φιλανθρωπίες που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Ο λόγος για τον ιδρυτή και δημιουργό της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το τιμόνι της μεγαλύτερης εταιρείας λογισμικού στον κόσμο, αφιερώνοντας την ενεργητικότητά του στις φιλανθρωπίες και την καταπολέμηση επιδημιών στον τρίτο κόσμο.
Εξ` άλλου, ο Ελληνοαμερικανός επενδυτής, Τζορτζ Σόρος, βρέθηκε για πρώτη φορά στην έβδομη θέση με περιουσία 33 δισ. δολάρια, ενώ η λίστα περιλαμβάνει και κι άλλους τρεις ελληνοαμερικανούς τον επιχειρηματίες: τον κτηματομεσίτη από την Καλιφόρνια Γιώργο Αργυρό με προσωπική περιουσία 1,75 δισ. δολάρια (στην 260η θέση), τον επενδυτή Ντιν Μετρόπουλο με 1,2 δισ. δολάρια (359η θέση) και τον επίσης επενδυτή από την Καλιφόρνια Αλέξανδρο Σπανό με 1,1 δισ. δολάρια (375η θέση).
Αλήθεια, αυτοί οι ζάπλουτοι Ελληνοαμερικανοί δεν σκέφτονται τη φιλανθρωπία, να βοηθήσουν δηλαδή την πρώτη τους πατρίδα;

2 σχόλια:

  1. Χέστηκαν για την καταγωγή.Είναι σκέτοι Αμερικανοί στην νοοτροπία και ποτισμένοι με το ρητό "Business is business". That's all !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.