Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ζητούνται εθελοντές για τη δημιουργία διαδικτυακού τουριστικού οδηγού του Κιλκίς

Ομάδα Κιλκισιωτών αποφάσισε σ` εθελοντική βάση να δημιουργήσει για το νομό μας, μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα τουριστικού ενδιαφέροντος, η οποία μάλιστα θ` ανανεώνεται συνεχώς. Για τον σκοπό αυτόν ζητούν τη βοήθεια κάθε Κιλκισιώτη που θα ήθελε να συμβάλει στο εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτό εγχείρημα. Η σχετική ανακοίνωση ενός εκ των πρώτων εθελοντών, του Σωκράτη Δημητριάδη, έχει ως εξής: 

"Ο τουρισμός είναι ένας από τους κινητήριους μοχλούς της ελληνικής οικονομίας και οι περισσότερες περιοχές της Ελλάδας προσπαθούν με κάθε τρόπο να προβάλλουν μέσω του διαδικτύου το τουριστικό προϊόν που διαθέτουν. Το Κιλκίς ωστόσο δεν έχει κάνει κάποια σοβαρή προσπάθεια στον τομέα αυτό με αποτέλεσμα να μη διαθέτει σήμερα έναν ολοκληρωμένο τουριστικό οδηγό. Επειδή η πολιτεία είναι ως συνήθως αργή και δυσκίνητη σε τέτοιες πρωτοβουλίες, και επειδή η λειτουργία ενός ολοκληρωμένου τουριστικού ιστότοπου δεν περιορίζεται στην υλοποίησή του αλλά απαιτεί και τη συνεχή και αδιάκοπη υποστήριξή του από μια ομάδα που θα έχει μεράκι και αγάπη γι'αυτό που κάνει, αποφασίσαμε να δράσουμε εθελοντικά. Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν εθελοντικά στη δημιουργία και υποστήριξη ενός διαδικτυακού τουριστικού οδηγού της περιοχής μας ας επικοινωνήσουν με τo email@socrates.name"

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ...ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ "ΕΛΒΕΤΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η περιοχή του Κιλκίς μπορεί να μην είναι ένας κλασικός τουριστικός προορισμός αλλά έχει πολλά αξιοθέατα που μπορούν να προσφέρουν ένα πλήθος δραστηριοτήτων στον επισκέπτη - όχι μόνο στον ξένο αλλά και σε εμάς τους ίδιους που πολλές φορές δε γνωρίζουμε τον τόπο μας. Είναι κρίμα να μην τα αναδείξουμε. Ο εθελοντισμός μπορεί να κάνει θαύματα, αρκεί να το πιστέψουμε και να μην περιμένουμε τα πάντα από την πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ...ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΧΩΡΙΑ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ "ΔΗΜΟΣΙΕΣ" ΣΧΕΣΕΙΣ..
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχάστε τα εύσημα, ξεχάστε τους πολιτικούς, ξεχάστε το ποιος έκανε πολλά και ποιος λίγα. Δε θα αναλωθούμε σε αυτά. Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής, μιας δημιουργικής ζωής. Αν δεν αντέχετε τη μιζέρια, αν δεν αντέχετε να περιμένετε μια ζωή κάποιους "άλλους" να αναλάβουν δράση, ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί έναν ωραίο τουριστικό οδηγό της περιοχής μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία προσπάθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.