Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Βουλή: Το ψωμί, το γάλα, ο μπουμπούκος και τα γομάρια!

Ωραίες "φάσεις" χθες στη Βουλή, που δείχνουν ανάγλυφα σε τί πανικό έχει περιέλθει αυτή η χώρα! Ιδού μερικές σπαρταριστές ατάκες και διάλογοι:
Σούλα Μερεντίτη, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στο καφενείο της Βουλής, προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλ. Μόσιαλο: "Εγώ στην ίδια αίθουσα μαζί σου δεν κάθομαι. Τι δουλειά έχεις εδώ; Δεν έχεις καν εκλεγεί"!


Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, στο βήμα της Βουλής με μία φρατζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα, προς την κυβέρνηση: “Σας έφερα αυτά για να δείτε πώς τα βγάζει πέρα ο κόσμος… Άκουσα χθες και υπουργό σας (τον κ. Μόσιαλο) που ήρθε από το εξωτερικό και λέει όχι στα προνόμια των βουλευτών. Έτσι θα μας σώσει. Δεν σώζεται η πατρίδα με πεθαμένους πολίτες. Η κυβέρνηση θα κρεμαστεί σε πολιτικό-ιστορικό πάσαλο. Μπορώ να σας διανέμω και το ψωμί και το γάλα, που κάνει καλό στην οστεοπόρωση και βιταμίνες έχει. Η μόνη λύση οι εκλογές”!
Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής του ΛΑΟΣ, για την κ. Κανέλλη: “Με το ΚΚΕ έχουμε μεγάλες διαφορές, αλλά βέβαια υπάρχει σεβασμός. Και ήρθε σήμερα η κυρία από την Εκάλη και, αφού είχε κάνει μια βουτιά στην πισίνα, έκανε αυτά που έκανε και είπε αυτά που είπε. Αν το έκανα εγώ, θα έβγαιναν το βράδυ τα κανάλια και θα έλεγαν ο γραφικός, ο μπουμπούκος”!
Αστέριος Ροντούλης, βουλευτής του ΛΑΟΣ, προς τους υπουργούς: “Είχα πει κάποτε ότι είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες. Ανακαλώ: Είστε απατεώνες και γομάρια"!
Αντιπρόσωποι του Έθνους στην Ελλάδα του 2011!

1 σχόλιο:

  1. Οταν αυτοί οι βουλευτές, που δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα εκφράζονται έτσι, φανταστείτε τι μπορεί να σκέφτονται και να εκφράζουν οι απλοί πολίτες. Μάλλον το λεξιλόγιο και οι χαρακτηρισμοί έχουν πλέον εξαντληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.