Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Μ` επιτυχία οι εκδηλώσεις στον Εύρωπο

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού, από 19 έως 23 Αυγούστου, οι θρησκευτικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, που περιλάμβαναν Θέατρο Σκιών, σκοπευτικούς αγώνες, αθλητικές επιδείξεις, συναυλία με τους «Ευρωμελωδούς», χορωδιακή συνάντηση και βραδιά χορευτικών συγκροτημάτων από Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Παιονίας.
Ο κόσμος που επισκέφτηκε τον Ευρωπό, είχε την δυνατότητα να μεταβεί και στο Λαογραφικό Μουσείο της πόλης, οπού μπορούσε να δει την πλούσια συλλογή που φιλοξενείται. Βραδιές απόδρασης από την καθημερινότητα, με τον τοπικό και φιλοξενούμενο κόσμο να δίνει πνοή στην όμορφη πλατεία της πόλης που έζησε σε έντονους ρυθμούς όλες αυτές τις μέρες θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.