Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήριο Θ. Παραστατίδη για τους εισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους του Νομού μας για την επιτυχία τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και να τους ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη στην προσπάθειά τους για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.
Στους διαγωνιζόμενους που για κάποιους λόγους δεν πέτυχαν το στόχο τους, θα ήθελα να επισημάνω ότι οι όποιες συγκυριακές αποτυχίες θα πρέπει να εντείνουν την αγωνιστικότητά τους και να τους ωθούν στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, ώστε να αντιμετωπίζουν τις νέες προκλήσεις και τις ευκαιρίες της ζωής με όραμα και αισιοδοξία.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.