Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ξεκινά τη Δευτέρα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Κιλκίς

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Κιλκίς, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων της από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της, στην είσοδο της πόλης, από 17:00 έως 21:00. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της Ακαδημίας, στόχος της είναι η παιδαγωγική καθοδήγηση των αθλητών, με βάση το αθλητικό ιδεώδες και η σύγχρονη, σε επιστημονικές βάσεις, ποδοσφαιρική κατάρτισή τους. Επίσης, η δημιουργική ενασχόληση των μικρών ποδοσφαιριστών, με στόχο τη σφυρηλάτηση ισχυρών προσωπικοτήτων, ικανών να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της κοινωνίας μας.

Στην Ακαδημία λειτουργούν τμήματα των ηλικιών από 4 – 15 ετών.
2005, 2006, 2007 τμήμα νηπίων
2003, 2004 τμήμα προτζούνιορ
2001, 2002 τμήμα τζούνιορ
1999, 2000 τμήμα προπαίδων
1997, 1998 τμήμα παίδων
Σε κάθε ηλικιακή κατηγορία λειτουργούν 3 τμήματα, για καλύτερη και πιο αποτελεσματική προπόνηση.

Εγκαταστάσεις:
Γήπεδο 5x5 (τμήμα bambini & projunior)
Γήπεδο 9x9 (τμήμα junior & προπαίδων)
Γήπεδο 9x9 & 11x11 (τμήμα παίδων)

Στο χώρο υπάρχει και παιδότοπος, για μικρότερα παιδιά. Επίσης, λειτουργεί αναψυκτήριο, όπου οι γονείς μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, παρακολουθώντας ταυτόχρονα την προπόνηση των μικρών αθλητών.

Δραστηριότητες – φιλικά:
Συμμετοχή στα τουρνουά Football Prints της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Συμμετοχή κάθε χρόνο στα παιδικά, προπαιδικά και junior πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κιλκίς, κατακτώντας ανελλιπώς τις πρώτες θέσεις
Συμμετοχή στο πρωτάθλημα Παίδων, Junior και Projunior της ΕΠΣΜ
Συμμετοχές σε πανελλήνια και διεθνή τουρνουά
Διοργάνωση επιστημονικών ημερίδων
Διοργάνωση Camp Αξιολόγησης της Football Metrics.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα 23410-70313, 6944-351-456 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, www.alexandrosfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.