Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γ. Κασαπίδης στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Συνάντηση Π.Τονικίδη με τον βουλευτή της Ν.Δ. Γ.Κασαπίδη στο Επιμελητήριο.
Επίσκεψη στο Επιμελητήριο πραγματοποίησε το Σάββατο 11 Ιουνίου ο υπεύθυνος Αγροτικού της Ν.Δ. κ. Γ. Κασαπίδης βουλευτής Κοζάνης.
Ο κ. Κασαπίδης είχε συνάντηση και συνεργασία με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδη, ο οποίος αφού καλωσόρισε τον επισκέπτη, τον ενημέρωσε κατ’ αρχήν για την γενικότερη κατάσταση στο νομό στον τομέα της Οικονομικής δραστηριότητας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε επίμονα το ζήτημα του ιδιαίτερα μεγάλου πλήγματος που δέχθηκε ο νομός από την οικονομική κρίση. Για τους λόγους αυτούς, όπως είπε ο κ. Τονικίδης χρειάζεται η λήψη ιδιαίτερων και εξειδικευμένων μέτρων για την υποστήριξη της οικονομίας του νομού. Τα μέτρα αυτά, θα δώσουν μια ανάσα ζωής στο νομό, ενώ το κόστος τους δεν είναι καθόλου υψηλό.
Ως πρώτο μέτρο ο κ. Τονικίδης ανέφερε τη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα κίνησης στο νομό, ώστε να ανακοπεί η ροή προς τα Σκόπια για προμήθεια φθηνών καυσίμων. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ζήτησε μείωση της τιμής κατά 15 λεπτά/λίτρο ώστε η τιμή καυσίμου στο νομό να μην απέχει πολύ απ’ αυτήν των Σκοπίων. Με τον τρόπο αυτό θα μειωθεί το κίνητρο του υπερβολικά φθηνού καυσίμου. Η μείωση των 15 λεπτών δεν θα αποτελέσει κίνητρο προς τους Θεσσαλονικείς αφού η διαφορά είναι τόσο μικρή που δεν συμφέρει στους οδηγούς να απορρίπτουν τα πρατήρια του ν. Θεσσαλονίκης και να έρχονται στο Κιλκίς για καύσιμα.
Οι προμήθειες από επιχειρήσεις του ν. Κιλκίς
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε στον κ. Κασαπίδη ένα άλλο ζήτημα, που τελευταία έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση.
Είναι οι προμήθειες Φορέων του Δημοσίου σε υλικά από διάφορες επιχειρήσεις. Στο νομό μας λειτουργούν δύο επιχειρήσεις με υλικό εξειδικευμένο και άκρως κατάλληλο για Νοσηλευτικά Ιδρύματα. Είναι η ANATOMIC με τα ορθοπεδικά υλικά, και η MEDIPAC με τα ιατρικά νήματα, επιδέσμους κλπ. Ο κ. Τονικίδης ενημέρωσε το στέλεχος της Ν. Δημοκρατίας για την μεροληπτική πολιτική του Δημοσίου εις βάρος των επιχειρήσεων αυτών, οι οποίες διαθέτουν τα προϊόντα τους σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, βάσει τιμοκαταλόγων που κατατίθενται σε μειοδοτικούς διαγωνισμούς.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου ζήτησε από τον Κ.Κασαπίδη την αρωγή της Ν.Δ. στην προσπάθεια του ν. Κιλκίς να κρατήσει και να διευρύνει την υγιείς επιχειρήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.