Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Παραιτήθηκε ο Γ. Φλωρίδης!

Είναι γεγονός, ο Γ. Φλωρίδης παρέδωσε αυτή τη στιγμή στο προεδρείο της Βουλής την επιστολή παραίτησής του από βουλευτής! Μια επιστολή- κόλαφο για την πολιτική που ακολουθήθηκε ως τώρα, για τον τραγέλαφο των χθεσινών εξελίξεων και για την εν γένει πορεία που έχει πάρει η χώρα.
Σημειώνουμε ότι ο πρώην υπουργός δεν ανεξαρτοποιείται αλλά παραιτείται, πράγμα που σημαίνει ότι η έδρα παραμένει στο ΠΑΣΟΚ. Την θέση του θα κληθεί να καταλάβει ο πρώτος αναπληρωματικός του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, Γιώργος Φραγγίδης

2 σχόλια:

  1. Tην πάτησε ! Το ίδιο σύστημα του αντιπρόεδρου Βενιζέλου του την έστησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Επικοινωνία":

    Σχετικά με την παραίτηση Φλωρίδη, εχω να εκφράσω κάποιες σκέψεις, ως απλός πολίτης. Αν ο ίδιος διαφωνεί σε ιδεολογικοπολιτικό επίπεδο σχετικά με την ταυτότητα και την πολιτική που ασκεί το σημερινό ΠΑΣΟΚ, γιατί θα έπρεπε να παραιτηθεί να αγωνίζεται ως βουλευτής, αγνοώντας την εντολή και την εμπιστοσύνη που του έδωσαν οι πολίτες του Κιλκίς,δια της τιμητικής ψήφου προς αυτόν και στερώντας τους έτσι το δικαίωμα να διεκδικούν καλύτερα πράγματα, μέσω αυτού, στην Βουλή; Η γνώμη μου είναι, οτι ο μόνος παραδεκτός λόγος της παραίτησής του, θα έπρεπε να είναι το βάρος της ευθύνης που του αναλογεί, για τον υπερδανεισμό της χώρας, που συνέβαινε και επι των ημερών που κατείχε υπουργικές θέσεις, αλλά κυρίως όταν ήταν υφυπουργός οικονομικών. ΑΝ λοιπόν η παραίτηση είναι καθαρά θέμα προσωπικής συνείδησης και πολιτικής ευθυξίας, που έφτασε η χώρα σ'αυτή την κατάντια και που ο ίδιος συνέβαλε σ'αυτό, επαναλαμβάνω, όσο του αναλογούσε, τότε ναί, μπορώ να το κατανοήσω και να να πω, πως η παραδοχή του λάθους και επομένως της παραίτησης, είναι μια πράξη που τον τιμά. Οποιαδήποτε άλλη εξήγηση εκ μέρους του, είναι προσχηματική ή οτιδήποτε άλλο και δεν πείθει.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.