Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

1ο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου «Γιώργος Τσεπέλης» από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ Κρηστώνης


Η διοίκηση του ΠΑΟΚ Κρηστώνης ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή του 1ου τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου ΄΄Γιώργος Τσεπέλης΄΄, το Σαββάτο 11 και Κυριακή 12 Ιουνίου 2011 στο γήπεδο του ΠΑΟΚ Κρηστώνης προς τιμή του αξέχαστου εκλιπόντος παράγοντα της ομάδας μας Γιώργου Τσεπέλη. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε τρεις (3) ηλικιακές κατηγορίες, Τζούνιορ, Προπαίδες και Παίδες. Συμμετείχαν 6 σωματεία στις ανωτέρω κατηγορίες, συνολικά 14 ομάδες.
Η διοίκηση της ομάδας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με την πέραν κάθε προσδοκίας επιτυχή διοργάνωση του τουρνουά, καθώς το γήπεδο της Κρηστώνης πλημμύρισε με πάνω από 200 παιδιά όλων των ηλικιών που επέδειξαν άριστο ήθος και ιδιαίτερη αγωνιστικότητα. Για το λόγο αυτό, οφείλουν να αποδοθούν τα εύσημα στους παράγοντες και προπονητές των ομάδων Αετών Ακαδημία Αντ. Κυριακίδη, Καμπανιακού Χαλάστρας, Οδυσσέα Κορδελιού, Πάικου Γουμένισσας και Εθνικού Αξιούπολης, τους οποίους ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία τους.
Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κατωτέρω για την ανιδιοτελή προσφορά τους:
1) Τον ιδιοκτήτη της ΄΄ΦΑΡΜΑΣ ΚΟΥΚΑΚΗ΄΄ κ. Κουκάκη Αθανάσιο για την γενναιόδωρη προσφορά χυμού πορτοκάλι για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης
2) Τους διαιτητές κ. Ευθυμίου Μιχάλη, Νικηφορίδη Σωτήρη και Λεγνωσίδη Βασίλη
3) Τον φίλαθλο κόσμο για την παρουσία του και τη συμπαράσταση στους νεαρούς αθλητές
4) Τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση χωριανούς, χωρίς την παρουσία των οποίων η πραγματοποίηση της διοργάνωσης θα ήταν αδύνατη
Με τη λήξη των αγώνων, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά στο Σύλλογό μας στο Δημήτρη Τσεπέλη, γιο του Γιώργου Τσεπέλη. Ακολούθως, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, χρυσά παπούτσια στους 1ους σκόρερ κάθε κατηγορίας και Κύπελλα στις Πρωταθλήτριες, Δευτεραθλήτριες και Τριταθλήτριες ομάδες κάθε ηλικιακής κατηγορίας. Πρωταθλήτριες ομάδες αναδείχθηκαν στους Παίδες ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στους Προπαίδες ο Εθνικός Αξιούπολης και στους Junior ο Καμπανιακός Χαλάστρας.
Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς κ. Χατζηαποστόλου Βασίλειος, οι Σύμβουλοι της Ε.Π.Σ. κ. Πάταρας Κων/νος και Αντωνιάδης Σάββας, ο κ. Μάλγαρης Πρόεδρος Παρατηρητών Ε.Π.Σ., ο επί σειρά ετών παράγοντας του Κιλκισιακού Ηλιάδης Γεώργιος, οι πρώην Πρόεδροι της ομάδας μας Αλεξανδρίδης Κων/νος, Σιδηρόπουλος Θεόφιλος και Κυριακίδης Χαράλαμπος, οι προπονητές Κερμενίδης Γιώργος, Σημαιοφορίδης Σάκης και Κοραϊδης Παύλος, καθώς και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού Καραμπίδης Σάββας, Χουτζούδης Γιώργος, Ιωσηφίδης Βίκτωρας και Παπαδόπουλος Μπάμπης.
Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στην κατά το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της ακαδημίας του, με σκοπό την ανάδειξη νέων αθλητών και τη διαμόρφωση υγιών χαρακτήρων στα παιδιά, με όσο το δυνατόν μικρότερη οικονομική επιβάρυνση των γονέων στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.