Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Μετά από τους Μηχανικούς στο μικρόφωνο και οι Δικηγόροι

Το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου, δικηγόροι και μηχανικοί του νομού Κιλκίς άφησαν για λίγη ώρα κατά μέρος την επιστημονική τους κατάρτιση και ιδιότητα και καταπιάστηκαν με το… τραγούδι για τις ανάγκες του ετήσιου χορού τους, που φέτος πραγματοποιήθηκε από κοινού. Ενορχηστρωτής της προσπάθειας και φέτος, όπως και πέρσι στον χορό των μηχανικών, υπήρξε ο Νίκος Σπυρλιάδης, στις εξαιρετικές καλλιτεχνικές οδηγίες του οποίου οφείλεται και το υψηλό θέαμα που απόλαυσαν οι τυχεροί της βραδιάς στο «Θέατρο».

Με λίγο τρακ –αν και κατάφεραν να το κρύψουν πολύ καλά- οι ερασιτέχνες τραγουδιστές δικηγόροι και μηχανικοί και με τη βοήθεια βεβαίως και των έμπειρων μουσικών της ορχήστρας, έκαναν πραγματικά μια αξιόλογη εμφάνιση ερμηνεύοντας με ψυχή, συναίσθημα αλλά και πάθος αγαπημένα σε όλους τραγούδια μεγάλων δημιουργών που άφησαν ιστορία στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, όπως ο Μάνος Λοίζος, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Ρασούλης, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος κ.α. Και σε ό,τι αφορά το χειροκρότημα, αυτό ακουγόταν απλόχερα είτε ο Σταμάτης Κανταρτζής τραγουδούσε το «Μάλιστα Κύριε», είτε ο Τριαντάφυλλος Πέτρογλου το «Αχ Ευλαμπία», είτε η Άννα Φαχουρίδου «Το παλιό μου παλτό», είτε η Εύη Κουγιουμτζόγλου «Τα πιο ωραία λαϊκά». Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπληκτική εμφάνιση που σημείωσαν όλοι οι συμμετέχοντες δεν ήταν αποτέλεσμα μιας μέρας. Της συναυλίας στο «Θέατρο» προηγήθηκαν μήνες ολόκληροι με σκληρή δουλειά και απαιτητικές πρόβες στο «Studio Accordo» σε καθιερωμένες ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Για όσους έχασαν την μεγάλη αυτή βραδιά ή και γι΄αυτούς που θέλουν να την ξαναζήσουν –εμπλουτισμένη εννοείται- θα υπάρξει μια δεύτερη ίσως και καλύτερη ευκαιρία εντός του Ιουλίου. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Ιουλίου, δικηγόροι και μηχανικοί θα ξαναβρεθούν για να δώσουν μουσική συναυλία στο Θέατρο Λόφου της πόλης του Κιλκίς. 


Οι καλλιτέχνες
Τραγούδησαν οι δικηγόροι: Σταμάτης Κανταρτζής, Άννα Φαχουρίδου, Χριστίνα Χαραλαμπίδου, Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Λευτέρης Παυλίδης, Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, Αγγελική Παπαδοπούλου, Ειρήνη Νικολάου.
Μηχανικοί: Εύη Κουγιουμτζόγλου, Όλγα Λαμπριανίδου, Μένη Μελετιάδου, Γιάννης Σαββόπουλος, Ανδρέας Κεσίδης, Ηλίας Αμοιρίδης, Λένα Αναστασιάδου, Ζωή Τζήμητρα, Στέλιος Χαριτίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.