Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Σύσκεψη στο Δήμο Κιλκίς για τη λειτουργία των καταστημάτων διασκέδασης


Σύσκεψη με αντικείμενο την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων διασκέδασης ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, συγκάλεσε με πρωτοβουλία του ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας στο Δημαρχείο, την Δευτέρα 16 Μαΐου 2011. Στη συνάντηση προσεκλήθησαν και συμμετείχαν υπηρεσιακά στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς και ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ, μπαρ) της πόλης του Κιλκίς.  
Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς επικεντρώθηκαν και συμφώνησαν στην ανάγκη συμμόρφωσης με το νόμο σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, την τήρηση των ωρών κοινής ησυχίας και τη διατήρηση της έντασης της μουσικής στα επιτρεπτά όρια, προκειμένου να αποφεύγεται και η πρόκληση ηχορύπανσης, η οποία παρατηρείται πιο έντονη τους θερινούς μήνες.  Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς κ. Αντώνης Λιάππης, ο Διοικητής και Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς κ. κ. Μουτσόκος και Τσιφτσόπουλος και το σύνολο σχεδόν των καταστηματαρχών νυχτερινών μαγαζιών, μπαρ και καφετεριών του Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.