Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Οι αναγνώστες επισημαίνουν!

Θα ήθελα η καινούρια δημοτική αρχή του Κιλκίς να κάνει κάτι σε αυτό το θέμα. Στο ύψος της παλιάς Μεραρχίας δεν μπορεί να περάσει άνθρωπος και πρέπει να κατέβει στο οδόστρωμα με κίνδυνο της ζωής του λόγω των θάμνων και των δέντρων που κοντεύουν να γίνουν ζούγκλα στο σημείο.
Κ.Μ. Κιλκίς





2 σχόλια:

  1. ευχαριστω την gnomikilkis.gr για την αμεση ανταποκριση και τις φωτο στην επισημανση μου.Ευελπιστω οτι και ο δημος θα ειναι τοσο γρηγορος.Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ‎7 ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΟΥΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ 113!!!!!!!! ΠΟΙΟ ΕΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.