Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις στα "Μουσικά Ξυπνήματα" του Δήμου Κιλκίς

Ευχάριστα εξέπληξε τους Κιλκισιώτες το πρώτο “Κυριακάτικο Μουσικό Ξύπνημα” του Δήμου Κιλκίς και του ΟΠΟΝΓΑ, που έλαβε χώρα την Κυριακή 15 Μαΐου στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Η Σοφία Κουρτίδου με το ακορντεόν και τη μελωδική φωνή της πραγματοποίησε μια θαυμάσια σόλο εμφάνιση, συνοδεύοντας με εξαιρετικό τρόπο τον καθιερωμένο κυριακάτικο καφέ στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου με επιλεγμένες μουσικές του σήμερα, αλλά και του χθες.

Λόγω των φιλοπεριβαλλοντικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς στο πλαίσιο της “Άνοιξης των παιδιών” στις 22 Μαΐου, τα “Μουσικά Ξυπνήματα” δεν θα λάβουν χώρα την ερχόμενη Κυριακή. Θα συνεχίσουν όμως και πάλι στις 29 Μαΐου με τη συμμετοχή των Alandulan Band του Πολυάνειου Ωδείου της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς, πάλι στις 11:30 το πρωί στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Για τις συμμετοχές εντός του Ιουνίου θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.
Με τη νέα σειρά μουσικών εκδηλώσεων που μόλις εγκαινίασε, η Δημοτική αρχή Κιλκίς φιλοδοξεί να δώσει την ευκαιρία σε τοπικούς καλλιτέχνες, αλλά και μουσικά σχήματα και συγκροτήματα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ζωντανεύοντας ταυτόχρονα την πόλη και δίνοντας μουσικό χρώμα στις Κυριακές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.