Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Επετειακή εκδήλωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Φέτος συμπληρώνουμε 20 έτη και σας καλούμε όλους, μέλη και φίλοι, να γιορτάσουμε μαζί τα "γενέθλιά μας" σε μια επετειακή εκδήλωση με μουσική, φαγητό, ποτό και πολύ κέφι! την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 στον όμορφο και άνετο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυρούπολης (πίσω ακριβώς από την εκκλησία) με ώρα έναρξης 20:30. 


Σας περιμένουμε.......

Μη χάσετε στις 28 Αυγούστου 2015, τα "Ελευθεροχωρίτικα"

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με ιδιαίτερη χαρά θα τιμηθεί στο Ελευθεροχώρι Κιλκίςη γιορτή της Αποκεφάλισης του Ιωάννου του Προδρόμου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο με τα Ελευθεροχωρίτικα.

Θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Φανό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΦΑΝΟΥ ΚΙΛΚΙΣ σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό μας στις 28 και 29 Αυγούστου με αφορμή τον εορτασμό της πανηγύρεως του Ιερού Ναού Αποκεφαλισμού του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Φανού.

Ποδήλατο vs τρέξιμο

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Επιλέγοντας να κάνετε είτε ποδήλατο είτε τρέξιμο μπορείτε να κάψετε αρκετές θερμίδες χωρίς να χρειάζεται μεγάλη επιδεξιότητα ή κατάρτιση. Και οι δύο τρόποι άσκησης συνιστούνται για χάσιμο βάρους. Μπορεί κάποια στιγμή όμως να βρεθείτε σε δίλημμα και αναρωτιέστε ποια είναι η ιδανικότερη άσκηση για τη δική σας περίπτωση. Παρακάτω ζυγίζουμε τα υπέρ και τα κατά και των δύο ασκήσεων. Ας δούμε λοιπόν ποιος θα βγει νικητής!

Αυτή είναι η συντονιστική επιτροπή της Λαϊκής Ενότητας στο νομό Κιλκίς

Μετά την σύσκεψη των μελών της Λαϊκής Ενότητας που πραγματοποιήθηκε στις 25/8/2015 στο Πολύκαστρο, αποφασίστηκε η δημιουργία συντονιστικής επιτροπής με στόχο την οργάνωση και τη δράση της.
Η συντονιστική επιτροπή απαρτίζεται από τους παρακάτω.

Φιλικός αγώνας Εθνικού Νέου Αγιονερίου με Αιγινιακό στο Κιλκίς

Σε νέο φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 και ώρα: 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις εθνικές κατηγορίες ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ θα αντιμετωπίσει τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ με τον οποίο συναντήθηκαν και στις 14 Αυγούστου (τότε η ομάδα του νομού Πιερίας είχε επικρατήσει με σκορ 3 - 0).

"Αυτή είναι η αλήθεια για το δικαστικό μέγαρο και την πιθανή εγκατάστασή του στο εκκλησιαστικό λύκειο Κιλκίς"

Υπογράφει ο Αντώνιος Α. Τσάτσης
Πολιτικός Μηχανικός Δ.Π.Θ.
Τεχνικός Σύμβουλος Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Διαβάζοντας την επιστολή του κ. Νικόλαου Τατίδη στην Πρωινή για την πιθανή εγκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου στο πρώην Εκκλησιαστικό Λύκειο το μοναδικό σημείο που με βρίσκει σύμφωνο είναι στο τέλος της επιστολής του στην οποία ορθά επισημαίνει ότι εδώ και παρά πολλά χρόνια ποτέ δεν έγινε συντονισμένη προσπάθεια με ομοφωνία και ομοψυχία για την μεταστέγαση των υπηρεσιών δικαιοσύνης Κιλκίς σε νέο αξιοπρεπές κτίριο, πλην της παρούσης. 

Πολύκαστρο: Σχεδιασμός παροχής βοήθειας στους πρόσφυγες ενώπιον ευρωπαίων εκπροσώπων

Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Παιονίας με την παρουσία δύο ευαισθητοποιημένων σε θέμα κοινωνικής πολιτικής και μετανάστευσης Ευρωπαίων πολιτικών, με σκοπό την δημοσιοποίηση του «Μεταναστευτικού» προβλήματος στην Ειδομένη και την άμεση λήψη μέτρων από πλευράς ενεργών φορέων και οργανώσεων.

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ/ΚΜ, την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015, 13.00

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της  ΠΕΔ/ΚΜ, την Πέμπτη  27 Αυγούστου 2015, 13.00
Θέματα ημερήσιας διάταξης:

‘‘Εαρινή Επίθεση’’ του συνταγματάρχη ε.α. Γιώργου Βαρδάκα

Γράφει ο Σπύρος Νικ. Καρτσώνης
Δεν μας εξέπληξε ο συνταγματάρχης ε.α. Γιώργος Βαρδάκας με το καινούργιο του πόνημα ‘‘Εαρινή Επίθεση, 9 Μαρτίου 1941. Εκεί όπου οι Έλληνες ταπείνωσαν τον φασίστα Μουσολίνι’’. Όλοι εμείς που τον γνωρίζουμε από κοντά, όλοι εμείς που ξέρουμε την αγάπη του για την Ιστορία και την ιδιαίτερη αδυναμία του για τον τόπο που ζει, το περιμέναμε.

"Εμπιστευτείτε το σώμα σας σε καποιον ειδικό"

Εμπιστευτείτε το σώμα σας σε καποιον ειδικό.Το pilates για να το διδάξει καποιος θα πρέπει να ειναι πλήρως καταρτισμένος και σίγουρα απόφοιτος πανεπιστημίου.
Σας περιμένουμε να κάνετε μια δωρεάν δοκιμή στο γυμναστήριό μας, Θεσσαλονίκης 16 Κιλκίς, 1ος όροφος τηλ 2341771719
Pilates instructor Εύη Καζαντζίδου απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης-απόφοιτος NAF Thessaloniki Pilates instructor/Pilates reformer instructor

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες και πρόσφυγες της Ειδομένης Κιλκίς

Η Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς και ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) στα πλαίσια της έκφρασης αλληλεγγύης προς τους μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Ειδομένη του Κιλκίς, ξεκινάνε τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Λειτουργία γραφείων Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς – Εγγραφές

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κιλκίς συνεχίζει για 23η χρονιά την ανάδειξη και την διάδοση του Ελληνικού μας Πολιτισμού προάγοντας πάντοτε την ιδέα του εθελοντισμού. Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας ενημερώνει ότι από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015 θα ανοίξουν κανονικά τα γραφεία του Λ.Ε.Κ. με ώρες λειτουργίας 6 – 8 μ.μ. (Δευτέρα έως και Παρασκευή).

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: «Μύθου λόγια της γης και τ’ ουρανού»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 44ου Φεστιβάλ του Ολύμπου και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης διοργάνωσε τη δραματοποιημένη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Μύθου λόγια της γης και τα’ ουρανού».

Συναυλία Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς - Video


«Αποστολή κλιμακίων του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Θεσσαλονίκης & του Τοπικού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς στην Ειδομένη»

Κλιμάκια του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Θεσσαλονίκης και του Τοπικού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς, βρέθηκαν στο σημείο της Ειδομένης, προκειμένου να προσφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες.

Αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες από το καλλιτεχνικό σύνολο «η πόλις»


Την Τετάρτη 19 και Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, το καλλιτεχνικό σύνολο «η πόλις», θα κάνει δύο μουσικές παραστάσεις στο Ράντζο Κιλκίς.
Οι παραστάσεις θα περιλαμβάνουν:
- αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες, όπως ο Μάνος Λοΐζος, ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Απόστολος Καλδάρας και ο Άκης Πάνου,
- τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και
- ένα ειδικό αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό ποιητή και στιχουργό Κώστα Βίρβο.

Κλήρωση της Ά φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς

Κλήρωση της Ά φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΑΥΓΗ ·Ο Αλ. Τσίπρας στη διευρυμένη Πολιτική Γραμματεία:- Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ να βγει στο προσκήνιο·Από Γραμματέα της Κ. Ε.- Παραίτηση Κορωνάκη με αιχμές για Τσίπρα και Λαφαζάνη·Κινεζικό μαρτύριο για τα διεθνή χρηματιστήρια- Αναταράξεις και στην Αθήνα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·110.000 θέσεις εργασίας- Με μισθούς πείνας-Η στριμωγμένη κυβέρνηση άρχισε πάλι να μοιράζει προεκλογικές υποσχέσεις·Φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο από τον ΣΥΡΙΖΑ- Ο Αλέξης χάνει συνεχώς βασικά στελέχη του·Προς μείωση συντάξεων για αγρότες, εμπόρους, ναυτικούς

Η ατομική και συλλογική ευθύνη σήμερα 1+1=2

Του Παύλου Πασσαλίδη
Προβάλλεται η Ελλάδα ως μία απελπισμένη χώρα που δεν έχει προοπτική και ελπίδα επιβίωσης. Όλοι ενσπείρουν απαισιοδοξία. Αρνητισμός και μισαλλοδοξία στο πολιτικό σύστημα. Δεν εκπέμπεται από πουθενά ένα θετικό μήνυμα από και προς την κοινωνία. Η οποία ούσα συντηρητική είναι προσκολλημένη στην αδράνεια, τη συνήθεια και το μύθο. Οφείλει και αυτή να είναι ανοιχτή σε επινοητικές αλλαγές, να εκφράσει τα θέλω της.