Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς: «Μύθου λόγια της γης και τ’ ουρανού»

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 44ου Φεστιβάλ του Ολύμπου και με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης διοργάνωσε τη δραματοποιημένη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Μύθου λόγια της γης και τα’ ουρανού».
Συμμετείχαν Λύκεια Ελληνίδων από την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα συμμετείχαν τα Λύκεια Ελληνίδων Βέροιας, Γιαννιτσών και Κιλκίς. Σε μια συνάντηση Λυκείων των Ελληνίδων, μια οικογενειακή συνάντηση, όπου κάθε Λύκειο είχε το δικό του θέμα και περιοχή για να παρουσιάσει χορούς και τραγούδια, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς παρουσιάζοντας χορούς από τη Δυτική Θράκη και με θέμα «Της Αναστάσεως» εκπροσώπησε επάξια το Ν. Κιλκίς. 

Η είσοδος των χορευτών του Λ.Ε.Κ. στο συσκοτισμένο Αρχαίο Θέατρο ήταν μοναδική. Κρατώντας αναμμένα λευκά κεριά και υπό τον ψαλμό του «δεύτε λάβετε φως» έφθασαν στο κέντρο του Αρχαίου Θεάτρου δίπλα στους ψάλτες και όλοι μαζί λίγο πριν ξεκινήσουν οι χοροί, έψαλλαν το «Χριστός Ανέστη».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.