Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες και πρόσφυγες της Ειδομένης Κιλκίς

Η Επιτροπή Ειρήνης Κιλκίς και ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος ΟΓΕ) στα πλαίσια της έκφρασης αλληλεγγύης προς τους μετανάστες και πρόσφυγες που βρίσκονται αυτό το διάστημα στην Ειδομένη του Κιλκίς, ξεκινάνε τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.

Τα είδη που είναι σ’ αυτή τη φάση αναγκαία είναι: βρεφικές κρέμες έτοιμες σε γυάλινα βαζάκια, ατομικοί χυμοί, πάνες για μωρά, γάλατα εβαπορέ μικρή συσκευασία, κρουασάν, φρυγανιές, ξηροί καρποί, μπισκότα, φρέσκα φρούτα, μακαρόνια, ρύζι, ντοματοχυμός, ξυραφάκια, μωρομάντηλα, σερβιέτες, χαρτιά υγείας, πλαστικές συσκευασίες για τις μερίδες φαγητού, πλαστικά πιρούνια και κουτάλια, λάδι.

Καλούμε κάθε εργάτη και εργάτρια, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, νέο και νέα, να συμβάλει σ’ αυτή την προσπάθεια δείχνοντας και μ’ αυτό τον τρόπο την αλληλεγγύη του στους μετανάστες και τους πρόσφυγες, απομονώνοντας το ρατσιστικό δηλητήριο που καλλιεργείται, και αναδεικνύοντας ότι αιτία των δεινών των λαών που οδηγούνται στην προσφυγιά είναι οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, οι ΝΑΤΟϊκές και ευρωενωσιακές επεμβάσεις στις χώρες αυτών των ανθρώπων.

Η παράδοση των ειδών θα γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως στα τηλέφωνα: 6944890639 για το Κιλκίς και 6958292256 για το Πολύκαστρο.

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.