Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Φιλικός αγώνας Εθνικού Νέου Αγιονερίου με Αιγινιακό στο Κιλκίς

Σε νέο φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 και ώρα: 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στις εθνικές κατηγορίες ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ θα αντιμετωπίσει τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ με τον οποίο συναντήθηκαν και στις 14 Αυγούστου (τότε η ομάδα του νομού Πιερίας είχε επικρατήσει με σκορ 3 - 0).

Ενα ακόμη λοιπόν δυνατό τεστ για τους παίκτες του Γ.Γεωργιάδη ο οποίος θα συνεχίσει και στο παιχνίδι αυτό τις δοκιμές σε συστήματα τεχνικής με στόχο να είναι ετοιμοπόλεμη η ομάδα του ενόψει του μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Για το λόγο αυτό το πρόγραμμα και σήμερα περιλαμβάνει προπόνηση στο γήπεδο του Ν. Αγιονερίου όπου το προπονητικό επιτελείο θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του αφού η εβδομάδα που διανύουμε περιλαμβάνει και δεύτερο παιχνίδι αυτή τη φορά για τη διοργάνωση του κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ το Σάββατο 29 Αυγούστου όπου ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΝΕΠΤΑΛΟΦΟΥ (αντίπαλο που συνάντησε και πάλι την προηγούμενη Τετάρτη σε φιλική όμως αναμέτρηση στο Κιλκίς).

Το καλύτερο όμως η διοίκηση του συλλόγου του Νέου Αγιονερίου το κρατά για το τέλος της προετοιμασίας με τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες (με την ευκαιρία της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων της super league λόγω των αγώνων της Εθνικής ομάδας τον Σεπτέμβριο).

Από εκεί και πέρα οι μεταγραφές συνεχίζονται για τον Εθνικό ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από τον Πάρι Παλιάτσιο του Πιερικού καθώς είναι "προχωρημένες" οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.