Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για το Τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς

Με ανανέωση στο προπονητικό και τεχνικό επιτελείο, το ιστορικότερο σωματείο στίβου του Κιλκίς, ο ΓΑΣ Κιλκίς, ξεκίνησε την Τετάρτη τις προπονήσεις του για την νέα αγωνιστική περίοδο με υψηλούς, αλλά ρεαλιστικούς, αγωνιστικούς στόχους και με υψηλά φίλαθλα ιδανικά.

Όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι… εκτός από μένα!

Στέλιος Σταυρίδης
Γράφει ο Γιώργος Σμυρνής
Όλοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι… εκτός από μένα!- Η τυπική ελληνική νοοτροπία και στην συνέντευξη Σταυρίδη
Είναι ένα παράδοξο κλισέ και ένας ιδιαίτερος τρόπος σκέψης της "ελληνικής κοσμοθεωρίας", κάποιος Έλληνας να θεωρεί όλους τους άλλους Έλληνες ως πολίτες (και κυρίως Ευρωπαίους) β Κατηγορίας -αγράμματους, απολίτιστους, χαμηλής νοημοσύνης κτλ- αλλά να μην συμπεριλαμβάνει σε αυτούς τον εαυτό του. Ένας από αυτούς είναι μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης.

Για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας το ΚΚΕ λέει…

«Το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση είχε ήδη προετοιμαστεί, μέσα από τις αλλαγές στα ωρολόγια προγράμματα, την κινητικότητα-διαθεσιμότητες-απολύσεις των εκπαιδευτικών. 

Υπέγραψε ο Χαρακόπουλος την απόφαση για μείωση των τελών εκτίμησης ζημιών από τον ΕΛΓΑ

O Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξορθολογίζει τα τέλη εκτίμησης – επανεκτίμησης καθώς και τις δαπάνες και τις αποζημιώσεις που καλύπτονται από αυτά για την εκτέλεση του εκτιμητικού έργου από τον ΕΛΓΑ. Η ΚΥΑ προωθήθηκε για υπογραφή στο συναρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Νερό με ζάχαρη αντί για κρασί πωλούσαν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα

Οι υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται για την τήρηση της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας στον αμπελοοινικό τομέα πραγματοποίησαν ελέγχους σε προϊόντα ενδοκοινοτικής προέλευσης και συγκεκριμένα σε προϊόντα σε μορφή χύμα που προέρχονταν από τη Βουλγαρία και διακινούνταν ως οίνοι.

Με οικονομική εξόρμηση, μάζεψαν μέσα σε λίγες μέρες 2.200 ευρώ για το Κόμμα

Οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Σερρών, Ημαθίας, Πιερίας, Πέλλας και Κιλκίς της ΚΝΕ, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, συγκέντρωσαν και απέδωσαν στην Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ το ποσό των 2.200 ευρώ, σαν έμπρακτη απάντηση στη βρώμικη επίθεση που δέχεται το Κόμμα, με αφορμή την πώληση του «902». Σε κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Μνημονιακός ζόφος και καθαρτήρια επιταγή»

Κοινή δήλωση Θεόδωρου Παραστατίδη, Πάρι Μουτσινά και Οδυσσέα Βουδούρη
"Δεν περνά ούτε μια μέρα πια χωρίς κακά νέα για την ζωή των πολιτών και την κατάσταση της χώρας.
Αυτή την περίοδο το σύνολο των δημοσίων υπαλλήλων ζει με το φόβο και την αγωνία της κινητικότητας, που οδηγεί σε απολύσεις ή στην καλύτερη περίπτωση, στην πλήρη ανατροπή των εργασιακών δεδομένων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προσωπική και οικογενειακή ζωή του κάθε υπαλλήλου.

Συγχαρητήριο ΓΑΣ Κιλκίς για αθλητές και αθλήτριες που πέρασαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Το Τμήμα Κλασσικού Αθλητισμού του ΓΑΣ Κιλκίς, συγχαίρει θερμά τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες του τμήματος που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία:

Συγχαρητήριο μήνυμα Γκουντενούδη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

"Σε όλους τους μαθητές του Λυκείου που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τον καλό αγώνα που έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις. 

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 72χρονος στο ύψος Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς

Στις 29.08.2013 το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Πετρετζίου (ύψος Μεγάλης Βρύσης), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 72χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 35χρονος υπήκοος Ρουμανίας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 72χρονου οδηγού του επιβατικού οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό του 35χρονου οδηγού του φορτηγού οχήματος. Ο 35χρονος οδηγός συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

Συνάντηση Γεωργαντά με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο Βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς επισκέφθηκε την Πέμπτη 29 Αυγούστου στο γραφείο του τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο με τον οποίο είχε μια γόνιμη και επωφελή για τα θέματα τάξης και αστυνόμευσης του νομού συνεργασία.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς

Ζητείται Μηχανολόγος Μηχανικός.
Δείτε ΕΔΩ

Ζητείται Μηχανικός Απόφοιτο ςΤΕΙ Ηλεκτρολογίας ή Αυτοματισμού.
Δείτε ΕΔΩ

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΥΓΗ ·Διώχνουν τα παιδιά από το σχολείο- Λαιμητόμος οι όροι εισαγωγής των μαθητών από το λύκειο με το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και θα εφαρμοστεί από φέτος.. ·Άφωνη η κυβέρνηση – Διαφωνίες δανειστών για τον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ και των αποκρατικοποιήσεων·Για ενδεχόμενη επέμβαση στη Συρία – Αντιστάσεις σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πρόκληση! – Ο πιο μεγάλος εκβιασμός – Η τρόικα θέλει να αναλάβει τις αποκρατικοποιήσεις μέσω ξένης εταιρίας και με έδρα το Λουξεμβούργο ·Σενάρια τρόμου (από τη Συρία) για την Ελλάδα – «Ναι στη Σούδα, αν ζητηθεί –Κρίσιμες ώρες.. ·Η βουτιά των βάσεων – Διάλεξαν σχολές μόνο για δουλειά οι νέοι φοιτητές!

Δρόμος θυσίας Γιαννιτσών - Pella Half Marathon

 
Ο  Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή, στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , συνδιοργανώνει με την συμμετοχή της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΟΜΓ και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ τον ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2013, που περιλαμβάνει:

Αποτελέσματα Πανελληνίων εξετάσεων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ 90


ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ 10

ΕΠΑΛ

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη χρήση Διαδραστικών Συστημάτων Διδασκαλίας

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κιλκίς μέσω του Γραφείου Σχολικών Συμβούλων και Σχολικών Δραστηριοτήτων, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων της, οργανώνει στα σχολεία της αρμοδιότητάς της και σε συνεργασία με τους : 

Αγαθοπούλου: «Η κυβέρνηση Σαμαρά βλάπτει σοβαρά την υγεία»

"Ερώτηση προς τους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η Ειρήνη Αγαθοπούλου σχετικά με τα προβλήματα στον μοριακό έλεγχο του αίματος.
Η ερώτηση έχει ως εξής:

Πικ Νικ URBAN FESTIVAL 2013 στη Θεσσαλονίκη


Παύλε ευχαριστούμε για την παρέμβασή σου είπαν οι 10 Κινέζοι επιχειρηματίες στον Τονικίδη

Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφτηκαν στις 6 Αυγούστου δέκα Κινέζοι επιχειρηματίες προκειμένου να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο Π. Τονικίδη για την παρέμβαση του ΕΒΕ προς την ελληνική πρεσβεία του Πεκίνου έτσι ώστε ν` απλοποιηθούν οι διαδικασίες έγκρισης της απαραίτητης βίζας.

Επίσκεψη Ξουλίδου, Μάτσκου και Σιαμπάνη από τους ΑΝ.ΕΛ. στο Επιμελητήριο Κιλκίς

To Επιμελητήριο του Κιλκίς επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Αυγούστου η βουλευτής Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Σταυρούλα Ξουλίδου, συνοδευόμενη απ` τον πρόεδρο της Συντονιστικής Κιλκίς, Βασίλη Μάτσκο και τον πολιτευτή, Βασίλη Σιαμπάνη.