Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς στην Νάουσα

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η χορωδία του ΠΜΣ Κιλκίς, προσκεκλημένη από το Μουσικό Σωματείο ΩΔΕΙΟ Νάουσας, συμμετείχε στο 12ο χορωδιακό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, αφιερωμένο στα Ελευθέρια της ηρωικής πόλης.

Συμμετείχαν τέσσερις χορωδίες, ο Πολιτιστικός σύλλογος Παξών, η Γυναικεία χορωδία Κέρκυρας, ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς και η χορωδία-μαντολινάτα ΩΔΕΙΟΥ Νάουσας.

Τέσσερις θαυμάσιες χορωδίες, με ποικίλο πρόγραμμα, καθήλωσαν το πολυπληθές κοινό, που τις καταχειροκρότησε, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας.

Ακολούθησε ανταλλαγή δώρων και δεξίωση σε αίθουσα εστιατορίου στην φημισμένη τοποθεσία «Άγιος Νικόλαος» στις πηγές του ποταμού Αράπιτσα.

Οι χορωδοί, πριν την εκδήλωση, επισκέφθηκαν την Αραπίτσα, τον τόπο της Θυσίας των γυναικών της Νάουσας, το Ζάλογγο της Μακεδονίας και απόλαυσαν τον καφέ τους στο ονομαστό δημοτικό πάρκο της Νάουσας.

Ο Βασίλης Σακαλής και η πρόεδρος του συλλόγου Σταυρούλα Γιοβανούδη ξενάγησαν τους χορωδούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της χορωδίας, που συμμετείχαν στο τσάι της 16ης Οκτωβρίου, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό.

Επιπλέον προσκαλεί το φιλόμουσο κοινό το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024 στο 16ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, που θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου, με τη συμμετοχή τεσσάρων χορωδιών:

Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου «ΒΙΣΑΝΘΗ» Νέας Ραιδεστού Θεσσαλονίκης

Δημοτική χορωδία Επιδαύρου

Μουσικού Σωματείου «ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.