Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Δεύτερη νίκη για την ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης

- Πρωτάθλημα Νεαννίδων Κ-20 Ένωσης ΕΣΠΕΜ
- ΑΠ Καστοριάς vs ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης 2-3 σετ ( 25-19, 22-25, 23-25, 25-21, 12-15)
Δελτίο τύπου ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης Τμήμα Βόλεϊ
Δεύτερη νίκη για την ομάδα του ΑΣ Αλέξανδρου Αξιούπολης. Νίκησε εκτός έδρας με 2-3 σετ την ομάδα της Καστοριάς, μία πολύ καλή & δυναμική ομάδα που επιθετικά οι αθλήτριες του ‘‘ σφυροκοπούν’’ την αντίπαλη ομάδα. Μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη, που ανεβάζει την ψυχολογία της ομάδας μας για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Ήταν ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι, με πολλά μπλοκ, πολλές φάσεις τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Με πολλή ένταση και ανάμικτα συναισθήματα και από τις δύο ομάδες. Με εναλλαγές νίκης στα σετ που ήταν γεμάτα σε πόντους, και με διάρκεια παιχνιδιού 2 :15 ώρες.

Αγωνιστικά στο πρώτο σετ αιφνιδιαστήκαμε μη γνωρίζοντας το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας και το χάσαμε με 25-19.

Στο δεύτερο σετ ώσπου να προσαρμοστούμε χάναμε με 19-11. Από και πέρα η ομάδα μας διορθώνοντας τεχνικά και τακτικά τα λάθη της, ξεκίνησε την αντεπίθεση της, αιφνιδίασε την ομάδα της Καστοριάς και έκανε την ανατροπή παίρνοντας το σετ με 22-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 τα σετ και παράλληλα ανεβάζοντας την ψυχολογία της.

Στο τρίτο σετ η ομάδας μας με πολύ καλή ψυχολογία και προηγούμενη σταθερά στο σκορ με δύο-τρεις πόντους, παρόλη την πίεση που δεχόταν, κατάφερε να πάρει το σετ με 23-25 και να προηγηθεί έτσι με 1-2 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ έγινε το ίδιο σκηνικό με αντίθετα όμως αποτελέσματα για την ομάδα μας, που είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί το σετ με σκορ 25-21 και η Καστοριά να ισοφαρίσει σε 2-2 στα σετ.

Στο πέμπτο και καθοριστικό σετ παίζοντας χωρίς άγχος, διατηρώντας την ψυχραιμία μας και πιέζοντας στο ΣΕΡΒΙΣ αποκτήσαμε μία ισχνή διαφορά ένα ή δύο πόντων από την αρχή του σετ και κάνοντας τα λιγότερα λάθη, πήραμε την πολυπόθητη νίκη του σετ με 12-15 και του αγώνα με 2-3 σετ.

Επόμενος αγώνας, το Σάββατο εντός έδρας στην Αξιούπολη με τον Ζαφειράκη Νάουσας.

https://www.facebook.com/stavros.xatzigeorgiadis/videos/552791617228434











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.