Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Τα νέα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» (22/10/2024)

Δελτίο τύπου Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ»
 1ο Αντάμωμα Συλλόγων που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Καρκινοπαθών Ελλάδος
Στο 1ο Αντάμωμα Συλλόγων που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Καρκινοπαθών Ελλάδος συμμετείχε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» εκπροσωπούμενος από τη Φανούλα Βασιλειάδου – Καρυπίδου.

Το αντάμωμα πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 στη Χίο όπου μέλη των Συλλόγων που απαρτίζουν την ΟΚΕ αντάλλαξαν απόψεις όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ογκολογικοί ασθενείς. Μετά από διαλογική συζήτηση εκπροσώπων των διοικητικών συμβουλίων των Συλλόγων υπογράφηκε ψήφισμα το οποίο υποβλήθηκε στον Υπουργό Υγείας κ.Άδωνη Γεωργιάδη και κοινοποιήθηκε στους αρμόδιους φορείς.

Οι συμμετέχοντες στο Αντάμωμα περιηγήθηκαν και γνώρισαν τις ομορφιές του νησιού απολαμβάνοντας την εξαιρετική φιλοξενία του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου «ΕΛΠΙΖΩ».

Επίσκεψη Πατριάρχη 

Ευλογία για την περιοχή του Κιλκίς ήταν η επίσκεψη του Παναγιωτάτου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ.κ.Βαρθολομαίου κατά το μήνα Σεπτέμβριο μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτου Κιλκισίου κ.κ.Βαρθολομαίου. Ενδυναμώθηκε η πίστη των Ορθοδόξων με τις Πατριαρχικές ευχές και ιδιαίτερα όσων αδυνατούν να επισκεφτούν το Φανάρι, την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Κιλκισιώτες και κιλκισιώτισες διαφόρων ηλικιών παρακολούθησαν την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος αλλά και τις εκδηλώσεις που προγραμματίστηκαν και συμπεριελήφθησαν στο τετραήμερο πρόγραμμα της επισκέψεώς του.

Το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας «ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ» εκπροσώπησαν κατά την υποδοχή του στην πόλη του Κιλκίς και κατά την τελετή της αγόρευσής του σε επίτιμο δημότη του Δήμου Κιλκίς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Μαρία Προβατίδου και Αναστασία Φερεσίδου.
Ευχαριστούμε το Μητροπολίτη Κιλκισίου για την τιμητική πρόσκληση προς το Σύλλογό μας όσον αφορά στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ανύψωση της Επισκοπής Πολυανής σε Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.

Ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει το θεάρεστο έργο για το ποίμνιό του.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.