Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Συνάντηση Αστέριου Τάτση με Απόστολο Τζιτζικώστα

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς 

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2024 ο νέος πρόεδρος και οικονομικός διαχειριστής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς κ. Αστέριος Τάτσης πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε ευχάριστο κλίμα ο κ. Τζιτζικώστας ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος ΕΣΠΑ 2021-2027 που υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ,τους στόχους , το ανθρώπινο δυναμικό και τους ωφελούμενους που εξυπηρετεί. Παράλληλα ο κ. Τάτσης επεσήμανε τις τρέχουσες ανάγκες του φορέα που έχουν ως στόχο την βελτίωση των παροχών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελούμενων και των οικογενειών τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.