Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Στην Μνήμη του Περικλή Στεφανίδη

Του Χρήστου Ανδρεανίδη
Πρόσφατη η απώλεια του Πιλότου της Πολεμικής μας Αεροπορίας Περικλή Στεφανίδη και παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα από τον άδικο χαμό του. Δεν περιμένω να απαντηθούν από αυτούς που θα έλθουν στο Μνημόσυμο και στην ονοματοδοσία της πλατείας του Παλαιού Αγιονερίου σε Αντιπτεράρχου Περικλή Στεφανίδη. 

Ποιος ανέλαβε την ευθύνη για την λανθασμένη απόφαση να πιλοτάρουν χωρίς εκπαίδευση οι πιλότοι μας τα απαρχαιωμένα και επικίνδυνα από έλλειψη ανταλλακτικών Καναντέρ που μόνο η χώρα μας χρησιμοποιούσε που οδήγησε στην τραγική απώλεια του Περικλή και του συναδέλφου του. 

Αποσύρθηκαν όλα τα καναντέρ γιατί δεν ακούγονται και ευτυχώς που δεν επαναλήφθηκε η τραγική απόφαση για την χρησιμοποίηση πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας για τα πυροσβεστικά αεροπλάνα χωρίς εκπαίδευση. Ανθρώπινο λάθος δεν έκαναν οι πιλότοι αλλά οι φωστήρες σε υπεύθυνες/ανεύθυνες θέσεις. 

Είναι κάποια θέματα που δεν σκεπάζονται ούτε δικαιολογούνται αλλά παραμένουν στην Μνήμη μας. Αθάνατος ο Περικλής Στεφανίδης από το Παλαιό Αγιονέρι Κιλκίς. Αθάνατος ο Χρήστος Μουλάς κυβερνήτης του επικίνδυνου Καναντέρ CL-215.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.