Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

(VIDEO) Όλα έτοιμα για το μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rallycross στο Κιλκίς

Όλα έτοιμα για το μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rallycross στο Κιλκίς, την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 στις 11 π.μ.

Κιλκίς: Συνελήφθη για κατοχή 21 δοχείων με λάδι αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης

Συνελήφθη χθες (21 Ιουνίου 2024) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί όχημα ιδιοκτησίας του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21 δοχεία, τα οποία έφεραν την επιγραφή «Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» ή «Ελαιόλαδο», τα οποία περιείχαν λάδι αμφιβόλου γνησιότητας και προέλευσης. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του. Συνολικά κατασχέθηκαν 215 λίτρα ελαίου, για τα οποία δεν κατείχε πιστοποιητικά έγγραφα γνησιότητας και παραγωγού, καθώς και σχετικά παραστατικά ή τιμολόγια αγοράς.

Σκοτώθηκε 25χρονος σε τροχαίο

Χθες (21 Ιουνίου 2024) και ώρα 16.25 περίπου, στη δημοτική οδό Νέα Φώκαια – Σάνη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 25χρονος αλλοδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Γαστρονομικές περιπλανήσεις από την Αναπτυξιακή Κιλκίς: «Ο τουρισμός στο Κιλκίς περνάει από το στομάχι!»

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Είναι δεδομένο ότι το φαγητό υπεισέρχεται στην ταξιδιωτική εμπειρία με διαφόρους τρόπους. Η προσφορά καλής κουζίνας αποτελεί απόλαυση, εμπειρία, τμήμα της πολιτιστικής ταυτότητας ενός τόπου και συνεπώς, μια σημαντική πηγή ικανοποίησης για κάθε επισκέπτη, ανεξάρτητα εάν έχει ή δεν έχει κάποιο ειδικό ενδιαφέρον για τη γαστρονομία. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των καταναλωτών που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την τοπική γαστρονομία, χωρίς απαραίτητα αυτό να αποτελεί το κύριο ταξιδιωτικό τους κίνητρο. Σε πρόσφατη έρευνα καταγράφεται ότι το 82,2% θεωρεί τη γαστρονομία κυρίαρχο στοιχείο του brand – εικόνας ενός προορισμού ενώ είναι ο 2ος λόγος επιλογής προορισμού.

Μικρασιατική Καταστροφή, πυρπόληση της Σμύρνης και ο Άγιος Πόντιος Αντάρτης στη ζωγραφική του Βλάση Αγτζίδη


(Φωτ.: Πολιτιστικό Ίδρυμα «Υδρία»)
Πηγή: https://www.pontosnews.gr/
Μαθηματικός, ιστορικός και συγγραφέας με αγάπη για την πολιτική που εκφράζεται με διάφορους τρόπους. Όμως το ανήσυχο πνεύμα του Βλάση Αγτζίδη δεν περιορίζεται στα παραπάνω «στενά» όρια και έχει βρει διέξοδο στη ζωγραφική και τη γλυπτική.

Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στην παρέλαση της 21ης Ιουνίου στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» 

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, η Ένωση Ποντίων ν. Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια εκπροσωπήθηκε από τα μέλη της στην παρέλαση της 21ης Ιουνίου για την απελευθέρωση της πόλης του Κιλκίς.

11η Γιορτή Πίτας στο Πυργωτό Κιλκίς



Ειδική και Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ
συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής Αρχής θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 27η IOYNIOY 2024 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18:30, για να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα που τέθηκαν στη Δημοτική Αρχή.

Νατσιός: Εθνικές παρελάσεις - Το ποτάμι της ζωής και το ποτάμι της ντροπής


Ο Αλέξης Αλεξανδρίδης άμεσος συνεργάτης του Μάκη Γρηγοράκη στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Αλέξη Αλεξανδρίδη στην ομάδα μας, αυτή τη φορά στο πόστο του βοηθού προπονητή.

Πολύκαστρο: Εκδήλωση για τα 50 χρόνια της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας, στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στη μνήμη όσων αγωνίσθηκαν και προσέφεραν την ζωή τους για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της μαρτυρικής Κύπρου.

«Ένας Ηρακλής αλλιώτικος από τους άλλους» από τη νεοσύστατη παιδική θεατρική της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η πρώτη θεατρική παράσταση της πειραματικής παιδικής Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης, από παιδιά για παιδιά είναι γεγονός.

Χωματερή η πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Α’ στο Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατηών Κιλκίς
Απορίας άξιο είναι ποιος/οι αρχικά με τα κλαδιά και ποιος/οι με τα σκουπίδια επιμένουν να μετατρέψουν σε χωματερή  με μεγάλη επικινδυνότητα για φωτιά το ιδιόκτητο οικόπεδο απέναντι από την πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Α’ που διαθέτει ξερόχορτα αλλά και εγκαταλελειμένο αυτοκίνητο. Ποιος/οι θα φροντίσουν για την απομάκρυνση τους και ποιος/οι θα τα απομακρύνουν;

Πετυχημένο και το Kilkis Trail 2024

Δελτίο τύπου «Kilkis Trail» και «Δρόμος Υγείας» 2024
Θετικές εντυπώσεις σε αθλητές και επισκέπτες άφησαν οι αγώνες «Kilkis Trail» μήκους 19.000 μέτρων και «Δρόμος Υγείας» 4.800 μέτρων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024. Σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων ο φιλόξενος χώρος του δημοτικού θερινού σινεμά της πόλης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια των εκδηλώσεων της επετείου της ιστορικής μάχης του Κιλκίς και της απελευθέρωσής του.

(VIDEO) Αναβίωση του εθίμου του ΚΛΗΔΟΝΑ 2024, στις Καστανιές Κιλκίς


Δείτε το Video ΕΔΩ
Αναβίωση του εθίμου του ΚΛΗΔΟΝΑ 2024, στις Καστανιές Κιλκίς. Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Πολύκαστρο: Ημερίδα με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία, Νομικό Πλαίσιο, Ψυχική διάσταση και τρόποι Αντιμετώπισης"



Στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη τα μέλη της Ακαδημίας Ρομποτικής MICROstudies Robotics

Τα μέλη της ακαδημίας ρομποτικής MICROstudies Robotics που έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στον κλάδο της καινοτομίας, υποδέχθηκε στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Μια αφανής γνησία δούλη και διδακτή Θεού

Του Γουμενίσσης Δημητρίου
Με εύλογη συγκίνηση και αγαθές ελπίδες προπέμψαμε για την “ποθεινή πατρίδα” άλλον έναν “άνθρωπο του Θεού”, μια δούλη και διδακτή Θεού, την αοίδιμη Μαρία Τσολάκη, μεγάλη ευεργέτιδα της Ιεράς Μονής Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Γουμενίσσης -Γρίβας, και κατ᾽ επέκταση της Μητροπόλεώς μας, εμού δε φύλακας άγγελος περισπούδαστος όπως και πλείστων αναγνωστών της αποκαταστάσεως του εξαισίου ιστορικού τους.

Συγχαρητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς - Παιονίας, για τις εκλογές σε ΣΕΠΕ, ΔΟΕ και ΟΛΜΕ

Δελτίο τύπου 
ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς - Παιονίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κιλκίς - Παιονίας, χαιρετίζει και συγχαίρει το ψηφοδέλτιο του «Αυτόνομου Δικτύου», που στις πρόσφατες εκλογές του ΣΕΠΕ στην ΠΕ Κιλκίς, ανεδείχθη σε πρώτη δύναμη.

Στέφανος Παραστατίδης: Αντί για τραμπικού τύπου συνθήματα ένας πραγματικός ευρωπαϊκός δημόσιος χώρος

Ομιλία του βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων
Στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων τοποθετήθηκε ο Βουλευτής του Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης στις 20-06-2024, ως εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης ενημέρωσης από τον Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ουγγαρίας, για τις προτεραιότητες της Ουγγρικής Προεδρίας που ξεκινάει τον Ιούλιο του 2024.

Σκοτώθηκε 29χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (21 Ιουνίου 2024) και ώρα 12.00 περίπου, στο 277ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 25χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια τρίτο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός προσέκρουσε στα δύο προαναφερόμενα οχήματα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 29χρονης αλλοδαπής που επέβαινε στο πρώτο όχημα. Επίσης, τραυματίστηκαν 2 αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 24 ετών που επέβαιναν στο πρώτο όχημα, καθώς και ο 73χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

(VIDEO) Η Παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2024 στο Κιλκίς

 
Η Παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2024 στο Κιλκίς

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για την 111η επέτειο της Μάχης του Κιλκίς

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Στις 21 Ιουνίου 1913 , η ιερή ορμή της Ελευθερίας εμφύσησε θάρρος και γενναιότητα στις ψυχές των προγόνων μας και τους οδήγησε σε μια μεγαλειώδη νίκη, που διαφύλαξε την ελληνικότητα της Μακεδονίας και απέτρεψε τον βουλγαρικό επεκτατισμό.

Ο Τιπούκειτος της Γνώμης

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024
Τρίτη 25 Ιουνίου 2024
Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024
➤ Εκδήλωση με μουσική ασιατικών καρτούν στο Θέατρο Λόφου, από το Πολυάνειο Ωδείο
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
➤ Ειδική και Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας
Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024
Σάββατο 6 Ιουλίου 2024
Κυριακή 7 Ιουλίου 2024


Αναβίωση του εθίμου του ΚΛΗΔΟΝΑ στις Καστανιές Κιλκίς



Ανδρέας Βεργίδης: Η γαστρονομική "ταυτότητα" της Π.Ε. Κιλκίς, εργαλείο για την τουριστική ανάπτυξη

Η γαστρονομία ως “κομμάτι” της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς και ‘’ταυτότητας’’ της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης ενός ξεχωριστού τουριστικού προϊόντος, επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην έναρξη του εργαστηρίου που διοργανώνει, σήμερα και αύριο, η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α με τίτλο: «Γαστρονομικές περιπλανήσεις στο Κιλκίς: Τεχνικές βιωματικού γαστρονομικού τουρισμού».

Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, για την ανάδειξη Δ.Σ. και Αντιπροσώπων

Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 διεξήχθησαν με επιτυχία οι εκλογές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για -την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

(VIDEO) Γιορτή λήξης σεζόν για τα αστεράκια του Συλλόγου Αγωνιστικού Τραμπολίνο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Καμπάνη Κιλκίς

Γιορτή λήξης σεζόν για τα αστεράκια του Συλλόγου Αγωνιστικού Τραμπολίνο ΟΔΥΣΣΕΑΣ Καμπάνη Κιλκίς. Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη, Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

(VIDEO) Συμβουλές από την Βασιλική Μαυρογονάτου, για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Συμβουλές από την Βασιλική Μαυρογονάτου, για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού. Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024.

Στέφανος Παραστατίδης: Να ηγηθούν οι ιδέες μας

Παρέμβαση του Βουλευτή Στ. Παραστατίδη στο Πολιτικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙ (ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 25-06-2024 ΤΡΙΤΗ, από ώρα 08:00 έως 14:30.

Τουρνουά Φιλίας 2024 των Παλαιμάχων του Κιλκισιακού



Πρόταση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Κιλκίς, για έκδοση ψηφίσματος για τη Γενοκτονία των Ελλήνων

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Κιλκίς
Κατατέθηκε από τον Σύλλογο Κιλκίς, από τον Πρόεδρο του και Α’ Αντιπρόεδρο της ΠΟΠΣ Στράτο Ξηρουδάκη.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Συμμετοχή Πέτρου Παππά, στο πρώτο συνέδριο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς, συμμετείχε την Τρίτη 18 Ιουνίου στο πρώτο συνέδριο του ΣΦΕΕ.

Ο αθλητής Σάββας Παναγιώτης Χνιτίδης, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18 στην Πάτρα

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ18 στην Πάτρα.

Αποτελέσματα εκλογών της ΕΛΜΕ Κιλκίς για το 21ο συνέδριο ΟΛΜΕ

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας στις 19-6-2024 

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS 2024: Το κορυφαίο event μηχανοκίνητου αθλητισμού

Δελτίο τύπου Φάρμας Κουκάκη
H Φάρμα Κουκάκη είναι ο Χρυσός Χορηγός του ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ KILKIS RALLY CROSS 2024, του κορυφαίου event για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα.

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, στο πλευρό των εργαζομένων στη FIERATEX

Ανακοίνωση 
Εργατικού Κέντρου Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς με απόφασή του εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα που δίνουν οι σε διαθεσιμότητα εργαζόμενοι της FIERATEX. Ζητάμε την άρση της μονομερούς επιβολής της διαθεσιμότητας και την ανάληψη πρωτοβουλιών από την εταιρία ώστε να επαναλειτουργήσει. Εάν πάλι αυτό δεν καταστεί δυνατόν να αποζημιωθούν όλοι οι εργαζόμενοι όπως προβλέπει η εργατική νομοθεσία.

Ημερίδα για την παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους «έλα να λέγωσε την ιστορία», από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου

Δελτίου τύπου 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου
Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου ημερίδα για την παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους «έλα να λέγωσε την ιστορία». Η ημερίδα είχε ως σκοπό να αναδείξει τις καλλιτεχνικές και τεχνικές πτυχές της ταινίας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για συζήτηση και ανάλυση των θεμάτων που πραγματεύεται.

Arxellence 3: Στις 28 Ιουνίου ξεκινάει επίσημα ο Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός της Alumil

Το Arxellence, η πρωτοποριακή πρωτοβουλία της ALUMIL που προσελκύει την παγκόσμια αρχιτεκτονική και επιστημονική κοινότητα με στόχο την προώθηση του αειφόρου σχεδιασμού, επιστρέφει για τρίτη φορά. Ο διεθνής, διεπιστημονικός διαγωνισμός αρχιτεκτονικών ιδεών Arxellence 3 διοργανώνεται από την ALUMIL και την Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου ΑΙΓΕΑΣ, με την εποπτεία και συνδιοργάνωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

6ο Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ από τον ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Την Κυριακή 16/06 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, ο ΑΤΛΑΣ άνοιξε τις πόρτες του, για να δεχτεί αγόρια και κορίτσια της πόλης για την διοργάνωση του 6ου Τουρνουά Μίνι Βόλεϋ. 

Summer party των ωφελούμενων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Την Τρίτη 11 Ιουνίου οι ωφελούμενοι και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης είχαμε τη χαρά να φιλοξενηθούμε στον αύλειο χώρο του ΚΔΠΑμεΑ Κιλκίς, όπου παρέα και με τους ωφελούμενους του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς διοργανώσαμε summer party.

Εξετάσεις ζωνών για Taekwondo και Kick boxing στον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
Εξετάσεις προαγωγής εγχρώμων και μαύρων ζωνών του Άθλου Κιλκίς διεξήχθησαν την Παρασκευή στις 07/06/2024 στις εγκαταστάσεις του Golden Athlos, 21ης Ιουνίου 43.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

· Συνελήφθη χθες (18 Ιουνίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή της οικίας του 10 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 20 έως 60 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Παραδόθηκε η οριστική μελέτη για το φράγμα Μεταξοχωρίου

Δελτίο τύπου Γιώργου Γεωργαντά
Παραδόθηκαν σήμερα από τον ανάδοχο, στην αρμόδια επιτροπή παραλαβής της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, οι οριστικές μελέτες που αφορούν το «Έργο Κατασκευής Φράγματος και Αρδευτικού δικτύου Μεταξοχωρίου Ν. Κιλκίς – Συστήματα Τηλεμετρίας Διαρροών και Εξοικονόμησης Νερού και Ενέργειας». 

Μια βραδιά μαγείας, μια βραδιά χορού στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς



Θεόδωρος Βαφειάδης: Κάτι άρρωστο υπάρχει στην Νομαρχιακή της Ν.Δ. Νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Θεόδωρος Βαφειάδης
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επισημάνουμε ότι σίγουρα κάτι άρρωστο υπάρχει στην Νομαρχιακή της Ν.Δ. Νομού Κιλκίς.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς - 19/6/2024


Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Φιλικά με τον Πρωτέα Ευόσμου
Το Σάββατο υποδεχθήκαμε στο Alexandros Sports Center τον Πρωτέα Ευόσμου με τέσσερα αγωνιστικά τμήματα! Για τον Αλέξανδρο Κιλκίς αγωνίστηκαν οι Κ8 «Πόρτο», η Κ10 «Φιορεντίνα», η Κ11 «Μαρσέιγ» και η Κ12 «Παρί».

(VIDEO) Αμερικανίδες φοιτήτριες ενημερώνονται για την Ποντιακή Κουζίνα, στο ΡΑΓΙΑΝ Κιλκίς

Αμερικανίδες φοιτήτριες ενημερώνονται για την Ποντιακή Κουζίνα, στο ΡΑΓΙΑΝ Κιλκίς. Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Πετυχημένη η έναρξη των Πολυκαστρινών 2024

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με μεγάλη επιτυχία έγινε η έναρξη των εκδηλώσεων των Πολυκαστρινών 2024, οι οποίες αποτέλεσαν ένα σημείο αναφοράς για την δημοτική κοινότητα, γεμίζοντας τις ημέρες με πολιτισμό, αθλητισμό και ιστορία. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2024, προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο PICTURES, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο «PICTURES, Promoting Intercultural Communication Through Unifying Reverse Ethnicities at Schools 2021-2-IT02-KA210 SCH-000051537», στο οποίο συμμετείχε κατά τη σχολική χρονιά 2023-24 το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, έφτασε στην ολοκλήρωση του. 

Πέτρος Παππάς: Αιφνιδιαστική λύση σύμβασης μέσω e-mail για 400 εργαζόμενους του ΕΟΔΥ

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Την Παρασκευή 14/06, οι εργαζόμενοι του προγράμματος Philos ενημερώθηκαν μέσω e-mail για την λήξη των συμβάσεων τους στις 30/06.

Δημιουργίες του τμήματος ζωγραφικής των εφήβων της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Τα τμήματα ζωγραφικής των εφήβων της Τέχνης, υπό την καθοδήγηση της Ζωής Τζήμητρα δημιούργησαν μικρά θαύματα δουλεύοντας τοπία, νεκρή φύση και ζωάκια.

Εκδηλώσεις μνήμης στην Ευρωπό Νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Απόστολος 
Καραγιαννόπουλος 
Πρόεδρος Εταιρείας Μικρασιατικών Σπουδών και Ερευνών Ευρωπού
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσαν οι εκδηλώσεις μνήμης που πραγματοποιήθηκαν στον Ευρωπό – Ν.Κιλκίς το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, για αυτούς που θυσιάστηκαν στις αλησμόνητες πατρίδες Φούλατζικ της Μικράς Ασίας και Τσαντώ της Ανατολικής Θράκης. Αναλυτικότερα:

Επέλαση της ακροδεξιάς στην Ευρώπη

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Οι κάλπες των ευρωεκλογών στη Γαλλία κατέγραψαν την αλματώδη άνοδο των ποσοστών της ακροδεξιάς, όπου την ανέδειξαν πρώτη πολιτική δύναμη.

Αναβίωση του εθίμου του ΚΛΗΔΟΝΑ στην Ευρωπό Παιονίας



Απονομή των βραβείων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Ποίηση και μουσική χάρισαν μια μαγική βραδιά σε όσους παραβρέθηκαν στην απονομή των βραβείων του 29ου Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού "Κούρος Ευρωπού" της Τέχνης.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ρεσιτάλ κυνισμού αντί για ουσιαστικές απαντήσεις στις αγωνίες των πολιτών του Κιλκίς από τον υφυπουργό Υγείας

Επίκαιρη Ερώτηση Στέφανου Παραστατίδη στη Βουλή για την τραγική κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Χωρίς επαφή με την πραγματικότητα, χωρίς επίγνωση της δραματικής κατάστασης που έχει περιέλθει το ΕΣΥ και την παραμικρή ενσυναίσθηση για όσα βιώνουν οι πολίτες του Κιλκίς, εμφανίστηκε στη Βουλή ο υφυπουργός υγείας κ. Θεμιστοκλέους στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στη Βουλή, για την τραγική κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Πριν από τα συγχαρητήρια ή πριν από την καταστροφή...

Υπογράφει ο Χρήστος Ανδρεανίδης
Πρόεδρος Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
 Δια βίου πάντα ενδιαφέρομαι και αγωνίζομαι για το πριν δηλαδή την πρόληψη τον μόνο δρόμο για την αποφυγή καταστροφών. Πολεμώ τα γιαλαντζί δάκρυα αυτών που ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα τους.