Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 26/6/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 
Ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα της Alumil στο Alexandros Sports Center
Ο μεγάλος τελικός του τρίτου πρωταθλήματος της Alumil ολοκληρώθηκε την Κυριακή με το τμήμα CNC να παίρνει τον τίτλο στην διαδικασία των πέναλτι απέναντι στα Logistics. Ήταν η τρίτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στον τελικό, και η πρώτη που τα CNC κερδίζουν τον τίτλο.

Μέσα σε ένα κατάμεστο Alexandros Sports Center από νωρίς είχαμε τον μικρό τελικό με τα Τυλικτικά να κερδίζουν στα πέναλτι τα Βαφεία. Εν συνεχεία οι Tsak Mpam Kids ετοίμασαν μια μεγάλη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων με φοβερές δραστηριότητες.

Και κάπως έτσι φτάσαμε και στον μεγάλο τελικό. Φαντασμαγορική είσοδος με σεντόνι Champions League, μικρές μαζορέτες και τα παιδιά να χειροκροτούν τους δύο φιναλίστ.

Άγχος για τις δύο ομάδες καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, με τα Logistics να ανοίγουν το σκορ με τον Ζαφειρόπουλο στο πρώτο μέρος, και τα CNC να ισοφαρίζουν στο δεύτερο ημίχρονο με γκολ του Σερταρίδη.

Έτσι φτάσαμε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί τα CNC έβαλαν τερματοφύλακα τον Σερταρίδη που απέκρουσε δύο εκτελέσεις των αντιπάλων και έτσι έφτασαν στην κούπα. MVP ο Σερταρίδης που του απονεμήθηκε και το έπαθλο, και πρωταθλητές τα CNC.

Aqua Fitness τρεις φορές την εβδομάδα

Ευχαριστούμε την Alumil για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει τρία χρόνια τώρα να διοργανώνουμε στοΠως θα κλείσει ιδανικά η μέρα σας; Μα φυσικά με το πρόγραμμα Aqua Fitness με τον Χρήστο Γιοβά! Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00! Ένα πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης στο νερό με χρήση ελαφρών αντιστάσεων! Μέσω της ευεργετικής επίδρασης του νερού γυμναζόμαστε και διασκεδάζουμε! Πληροφορίες στο 23410 70313 και εγγραφές στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Αθλητικό μας Κέντρο το Πρωτάθλημά της και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά με ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Καθημερινά οι εγγραφές Κολύμβησης

Τα "Δελφίνια" και τα "Παπάκια" προπονούνται τρεις φορές την εβδομάδα με τους εκπαιδευτές μας να βρίσκονται στο πλάι τους κάθε στιγμή. Η Κολύμβηση αποτελεί την καλύτερη προπόνηση για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς σας δίνει τη δυνατότητα να εκπαιδευτείτε, να μάθουν τα παιδιά σας να μην φοβούνται το νερό και να αποκτήσουν εμπειρίες.

Εγγραφές καθημερινά στην Γραμματεία του Συλλόγου.

Φιλικά με Μαντουλίδη

Τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη φιλοξενήσαμε το πρωί της Πέμπτης στο Αθλητικό μας Κέντρο

. Ο Αλέξανδρος Κιλκίς αγωνίστηκε με τα τμήματα Κ7 «Λίβερπουλ», Κ9 «Μπάρτσα», Κ10 «Φιορεντίνα», Κ11 «Μπάρτσα» και Κ12 «Παρί».

Οι μαθητές του Μαντουλίδη είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν την ημερήσια εκδρομή τους με ποδόσφαιρο, αλλά και με βουτιές στις πισίνες μας. Ευχαριστούμε για την επίσκεψη και σας ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι.

Ο Αλέξης Αλεξανδρίδης στο team της Ανδρικής μας Ομάδας

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Αλέξη Αλεξανδρίδη στην ομάδα μας, αυτή τη φορά στο πόστο του βοηθού προπονητή.

Ο Αλεξανδρίδης έπειτα από μία τεράστια καριέρα στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να βοηθήσει τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές ως άμεσος συνεργάτης του Μάκη Γρηγοράκη.

Άλλωστε είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C και η σταδιοδρομία του τα λέει όλα.

Πάμε δυνατά.

Πάρτυ Γενεθλίων στις εγκαταστάσεις μας

Τα παιδιά μπαίνουν στις πισίνες και οι τούρτες εμφανίζονται μπροστά τους. Πάρτυ γενεθλίων στο Alexandros Sports Center, με την δυνατότητα χρήσης της πισίνας, μικρής και μεγάλης, αλλά και των γηπέδων μας.

Κλείστε τα δικά σας γενέθλια στο 23410 70313.

Aqua Fun καθημερινά

Με την θερμοκρασία να «σκαρφαλώνει» και το Καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά η μόνη λύση για λίγη δροσιά είναι οι πισίνες του Αλέξανδρου Κιλκίς! Ασφαλές περιβάλλον, μικρή πισίνα για τους μικρούς μας φίλους, ναυαγοσώστες διαρκώς δίπλα σε όλους, πλούσιο μενού και τα πάντα ιδανικά. Καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τις 16.00 το μεσημέρι και τα σαββατοκύριακα από τις 10.00 το πρωί ως τις 20.00 το βράδυ.

Θερινά Τμήματα Ποδοσφαίρου

Εγγραφές στα θερινά τμήματα ποδοσφαίρου ως την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Ολιγομελής ομάδες και προπονήσεις Τεχνικής, Συναρμογής και Δύναμης από την 1η Ιουλίου ως τις 26 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.