Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Ανάπττυξης & Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Ευστάθιο Αβραμίδη υποδέχθηκε, σήμερα, στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Η επίσκεψη του κ. Αβραμίδη, η πρώτη έπειτα από την ανάληψη του νέου του χαρτοφυλακίου, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με τους δύο άνδρες να συζητούν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και περιλαμβάνονται στην καθημερινή “ατζέντα” δράσεων και έργων που υλοποιούνται ή βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και της ευημερίας των πολιτών.

Ακολούθως ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αβραμίδης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες που τον συνόδευαν, ενημερώθηκαν διεξοδικά για υπηρεσιακά θέματα των αρμοδιοτήτων τους από τον αν. προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Π.Ε. Κιλκίς Παντελή Σωτηριάδη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.