Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Π. Τονικίδης: Βρίσκομαι στην διάθεση του κόμματος

Υπογράφει ο Παύλος Σ. Τονικίδης

Απευθυνόμενος στους πολίτες του νομού μας και ειδικότερα τους φίλους, τους συντρόφους και τα στελέχη της παράταξης μας θα ήθελα να δηλώσω για άλλη μια φορά ότι προσωπικά βρίσκομαι στην διάθεση του κόμματος ως στρατευμένος στον αγώνα για την ανατροπή της ακραίας νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σεβόμενος βαθειά τις θεσμικές διαδικασίες των οργάνων του κόμματος μας, οι οποίες διαπνέονται από την αρχή της δημοκρατικότητας και της διαφάνειας σε κάθε επίπεδο, έχω εμπιστοσύνη στη συλλογικές αποφάσεις, οι οποίες λίαν συντόμως και θα ανακοινωθούν.

Η πολιτική μάχη των επερχόμενων εκλογών θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον της Πατρίδας μας και των παιδιών μας, το οποίο δεν μπορούμε να το εμπιστευτούμε στα χέρια της ανάλγητης, όπως αποδείχθηκε και ακραία ταξικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Της κυβέρνησης της ακρίβειας, των εκβιασμών και της διαφθοράς.

Ο Πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας έχει δεσμευτεί απέναντι στον ελληνικό λαό και έχει αποδείξει στην πράξη ότι στις πλέον δύσκολες στιγμές ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εργάστηκε αποτελεσματικά για την κοινωνική συνοχή, αλλά και για την οικονομική ανάπτυξη, βγάζοντας την χώρα από τα μνημόνια και αφήνοντας «μαξιλάρι» ασφαλείας 37 δις ευρώ, χάρη στο οποίο η χώρα μας καλύπτει τις υποχρεώσεις της.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως κορμό μιας δημοκρατικής και προοδευτικής κυβέρνησης, μπορούμε να διορθώσουμε όλα τα λάθη, τις αντικοινωνικές και τις αντιλαϊκές πολιτικές της νυν κυβέρνησης, ενισχύοντας τους πολίτες και καταπολεμώντας την ανισότητα, την διαφθορά και τις πελατειακές σχέσεις.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα μπορούσα να μην στρατευτώ και εγώ, δίνοντας καθημερινά την μάχη και επικοινωνώντας με τους πολίτες για την διάδοση και επικράτηση των ιδεών και των πολιτικών μας θέσεων, για μια πολιτεία βασισμένη σε αρχές και δημοκρατικές αξίες, για μια λειτουργία κράτους δικαίου που σέβεται τον πολίτη και μια κοινωνία αλληλεγγύης χωρίς αποκλεισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.