Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 1/3/2020, 8:58 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπή 
- Συνελήφθη χθες (28 Φεβρουαρίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Ουρανούπολης, αλλοδαπός άνδρας, καθώς την προηγούμενη ημέρα, σε περιοχή του Κιλκίς, αφαίρεσε ένα όχημα, καθώς και ένα πορτοφόλι, που περιείχε μία τραπεζική κάρτα, προσωπικά έγγραφα και χρηματικό ποσό.

Το κλεμμένο πορτοφόλιβρέθηκε στην κατοχή του, εκτός του χρηματικού ποσού. Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και 2 κινητά τηλέφωνα, τα οποία είχαν κλαπεί τον Φεβρουάριο του 2023 από περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Το κλεμμένοόχημα εντοπίστηκε και θα αποδοθεί στον νόμιμο κάτοχό του.

- Συνελήφθη χθες (28 Φεβρουαρίου 2023) το πρωί, σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, διέρρηξε διαμέρισμα ημεδαπού, από όπου αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας 1.800 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Εξιχνίαση κλοπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς προχθές (27 Φεβρουαρίου 2023) το απόγευμα, μαζί με συνεργό του, προσπάθησαν να αφαιρέσουν σιδερένια αντικείμενα από επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, χωρίς ωστόσο να το καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη. 

Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με το όχημα που επέβαιναν προσέκρουσαν στο όχημα του ιδιοκτήτη και διέφυγαν πεζοί. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το προηγούμενο διάστημα, είχαν αφαιρέσει τμηματικά από την επιχείρηση, συνολικά 7,5 τόνους σίδερα, συνολικής αξίας 14.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη. 

Στο όχημα τους είχαν ρυμουλκούμενο τρέιλερ, έμφορτο με καυσόξυλα, το οποίο είχαν αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα, από άλλη περιοχή των Σερρών. Το όχημα που χρησιμοποίησαν κατασχέθηκε, καθώς και 1 κινητό τηλέφωνο και 1 διαρρηκτικό εργαλείο που βρέθηκαν στο όχημα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.