Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου για το τραγικό δυστύχημα

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Η Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, συμμετέχοντας στην εθνική οδύνη του πένθους, μετά το τραγικό ατύχημα στα Τέμπη, ανακοινώνει τα εξής:
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, μαζί με τους πνευματικούς - εξομολόγους Πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως θα τελέσει την Πέμπτη 2 Μαρτίου έ.έ. στις 10:30, στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, Αρχιερατικό Τρισάγιο, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των θανόντων.

Οι σημαίες όλων των Ιερών Ναών της Ιεράς Μητροπόλεως θα παραμείνουν επί τρεις ημέρες μεσίστιες.

Την Παρασκευή το πρωί, μετά την τέλεση της προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, όλοι οι Ιερείς σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως, θα τελέσουν τρισάγιο υπέρ των ψυχών των κεκοιμημένων.

Για ακόμη μία φορά, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την ανάγκη του χρέους της ευθύνης, η οποία προϋποθέτει παρελθόν, παρόν, και μέλλον.

Προσευχόμενοι για τους θανόντες, αγκαλιάζουμε προσευχητικά, κυρίως, όσους θρηνούν την απώλεια των οικείων τους, και ευχόμαστε ο Αναστάς Κύριος μας να τους δώσει δύναμη εξ' Ύψους.

Μετ' ευχών και αγάπης
Ο Μητροπολίτης
Ο Πολυανής και Κιλκισίου Βαρθολομαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.