Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Διήμερη περιοδεία Πέτρου Παππά και Στέφανου Κασσελάκη στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Πέτρος Παππάς φιλοξένησε στον νομό Κιλκίς, τον Στέφανο Κασσελάκη, απόδημο Έλληνα της Αμερικής, με υποτροφίες σε κάποια από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια και λαμπρή καριέρα στον τομέα της επιχειρηματικότητας, ήταν, επίσης, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατάφερε να ξεχωρίσει για την νέα οπτική που προσφέρει στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Ο βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς και ο Στέφανος Κασσελάκης έκαναν διήμερη περιοδεία στο δήμο Κιλκίς και Παιονίας, ήρθαν σε επαφή με πολλούς ανθρώπους που ζουν κι εργάζονται στον τόπο μας.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς, της μοναδικής πολιτισμικής κληρονομιάς αλλά των πολλών αναπτυξιακών δυνατοτήτων του Νομού Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, πραγματοποίησαν συναντήσεις με τον συνεταιρισμό των αμπελουργών, τον συνεταιρισμό των καστανοπαραγωγών, τους οινοποιούς, τους μουσικούς των χάλκινων της Γουμένισσας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, εκπροσώπους του ορειβατικού συλλόγου, τον σύλλογο OMNES, ανθρώπους και φορείς της παραγωγής και του πολιτισμού, το Επιμελητήριο του Κιλκίς, τους ανθρώπους που εργάζονται στον συνοριακό σταθμό της Δοϊράνης, την Εφορία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Κιλκίς, πολίτες που ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Διαπίστωσαν, από την μια, την μεγάλη διαχρονική παραμέληση του Νομού Κιλκίς και από την άλλη τις πολύ μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξής του.

Υπάρχει ελπίδα για τις προοπτικές του Κιλκίς, αρκεί να αποφασίσει το κράτος να λειτουργήσει σωστά και συντονισμένα.

Τέλος, όπως δήλωσε ο Πέτρος Παππάς, η παρουσία και η διάδραση του Στέφανου Κασσελάκη με τους κατοίκους του Κιλκίς ήταν ένα εξαιρετικό προνόμιο. O ίδιος, με την επαγγελματική του πορεία, τις προτάσεις και τις δράσεις του, αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και συνολικά της Προοδευτικής Παράταξης στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.