Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Άμεσες επεμβάσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Χθες, Πέμπτη, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Π.Ε Κιλκίς κλήθηκαν να επέμβουν σε πυρκαγιές που με μικρή χρονική διαφορά εκδηλώθηκαν σε τρία σημεία του Νομού. Ειδικότερα το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κάρπη σε υψόμετρο περίπου 1.000 μέτρων. 

Δύο ώρες αργότερα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση μεταξύ Βάθης και Φύσκας, η οποία μάλιστα επεκτάθηκε και σε αγρούς στους οποίους υπήρχαν υπολείμματα καλλιεργειών. Τέλος, το ίδιο απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του Πολυκάστρου.

Και στα τρία αυτά σημεία οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις του Νομού, με την άμεση επέμβαση τους, κατάφεραν να ελέγξουν γρήγορα τα μέτωπα και να κατασβέσουν τις εστίες. Μάλιστα, στην περιοχή Βάθης - Φύσκας πραγματοποιήθηκαν και ρίψεις νερού από ελικόπτερο. Στις κατασβέσεις συνέδραμαν οι Δήμοι Κιλκίς και Παιονίας, η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, τα δασαρχεία, καθώς και εθελοντές των κυνηγετικών συλλόγων.

Οι άνδρες και οι γυναίκες των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών αξίζουν όχι μόνο τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια μας αλλά και τον σεβασμό μας για τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν στην εκτέλεση του καθήκοντος τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις μέρες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Κιλκίς ενισχύουν με ανθρώπινο δυναμικό και οχήματα την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για την κατάσβεση της φωτιάς σε Έβρο και Ροδόπη.

Οι σκέψεις όλων μας είναι στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και τους εθελοντές που μάχονται αδιάκοπα και με αυταπάρνηση σε όλα τα ενεργά μέτωπα στην χώρα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.