Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Επίσκεψη Π. Παππά στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς επισκέφθηκαν πρόσφατα και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Χατζημλάδη Χρήστο και τον Διοικητικό Προϊστάμενο Ηλιάδη Γεώργιο, ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Παππάς Πέτρος και ο υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης Στέφανος.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος του Βουλευτή, για τακτικές συναντήσεις με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου με στόχο την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε στο γραφείο του Προέδρου του Φορέα, απασχόλησαν θέματα - προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις, όπως υποδομές και ενεργειακό κόστος, έλλειψη ειδικευμένου εργατοτεχνικού προσωπικού, οδική σύνδεση με Θεσ/νίκη, αναπτυξιακά προγράμματα, διασυνοριακός ανταγωνισμός (μετεγκατάσταση επιχειρήσεων, καύσιμα, καζίνο κλπ.), δημιουργία Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ).

Η συνάντηση έληξε με ευχαριστίες από πλευράς των επισκεπτών για την φιλοξενία και την ενημέρωσή των, καθώς και την πρόθεση για ανάλογες τακτικές συναντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.