Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Εκτεταμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων για την οδική ασφάλεια υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης

Την εκκίνηση ενός εκτεταμένου προγράμματος παρεμβάσεων για τη βελτίωση της κατάστασης του οδικού δικτύου σηματοδοτεί η υπογραφή της σύμβασης υλοποίησης του έργου «Συντήρηση-αποκατάσταση επικίνδυνων-κατεστραμμένων τμημάτων επί του Οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης Υποδ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Κιλκίς έτους 2022», από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο του αναδόχου “ΟΡΚΑ ΑΤΕΕ”, Γεώργιο Γάγαλη.

«Επενδύουμε σημαντικούς πόρους για την αποκατάσταση βλαβών στο οδόστρωμα, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την αναβάθμιση των οδικών αξόνων» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, προσθέτοντας πως «προτεραιότητά μας παραμένει η διαρκής βελτίωση των υποδομών και της ασφάλειας για την κυκλοφορία των πολιτών».

Το έργο αυτό αρχικού προϋπολογισμού 2.500.000,00 €, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Ίδιων Πόρων, έχει σκοπό να καλύψει ανάγκες αποκατάστασης βλαβών της Οδού και των Λοιπών Στοιχείων ασφαλείας της Οδού στο πλαίσιο στοιχειώδους συντήρησης οδικού δικτύου , αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Κιλκίς.

Το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει :

➤Την εκτέλεση εργασιών άμεσης επέμβασης για την αποκατάσταση βλαβών και ελλείψεων της οδού. Οι άμεσες επεμβάσεις αφορούν περιπτώσεις όπου δημιουργείται κατάσταση επικίνδυνη για την οδική ασφάλεια, κυρίως καταστάσεις που περιορίζουν το κυκλοφορούμενο οδόστρωμα ή το καθιστούν επικίνδυνο για την κυκλοφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.