Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Ολοκληρώθηκαν τα εσωτερικά πρωταθλήματα στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνσίου Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εσωτερικά πρωταθλήματα σε τέσσερες αθλοπαιδιές (Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση και Χειροσφαίριση) που διοργάνωσε στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς. Στους αγώνες με κεντρικό σύνθημα "ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα – ΥΓΕΙΑ μια ζωή" συμμετείχαν ομάδες μαθητών/τριών που εκπροσωπούσαν το σχολικό τμήμα τους.

Δόθηκε έμφαση στην εμπλοκή των μαθητών και την ενεργό συμμετοχή σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης. Η επιλογή των αθλητών και των προπονητών ανατέθηκε στο 5μελές κάθε τμήματος. Ρόλο Διαιτητών και Γραμματείας αγώνων ανέλαβαν επίσης μαθητές οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος.

Στο Α΄ τετράμηνο προγραμματίστηκαν αγώνες Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης ενώ στο Β,΄ αγώνες Πετοσφαίρισης και Χειροσφαίρισης. Ο προγραμματισμός προέβλεπε αγώνες σε ομίλους και μονού αποκλεισμού στην φάση των ημιτελικών. Απονεμήθηκαν κύπελλα στις νικήτριες ομάδες και μετάλλια στους αθλητές. Η συμμετοχή των μαθητών ήταν μεγάλη.

Αναλυτικά στατιστικά στοιχεία ανά διοργάνωση:


Συνολικά σε όλη την διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιήθηκαν 112 αγώνες.

Το όλο εγχείρημα έτυχε θερμής υποστήριξης από τον σύλλογο των εκπαιδευτικών, τη Διεύθυνση αλλά και τους μαθητές και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι αγώνες ενίσχυσαν το κίνητρο συμμετοχής σε ομαδικές-συνεργατικές δράσεις, επέτειναν το αίσθημα συνοχής και ταυτότητας του τμήματος, έδωσαν ρόλους ευθύνης σε μαθητές (διαιτητές, γραμματεία αγώνων, προπονητές, κ.α.), και έβαλαν τις βάσεις για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες μελλοντικά, στο πλαίσιο της ¨Δια Βίου Άσκησης¨, του αθλητικού ήθους και του ¨Ευ αγωνίζεσθαι¨.

Η οργάνωση των αγώνων έγινε από τον γυμναστή κ. Κατσικάρη Γεώργιο και είχε την στήριξη του Σ.Ε.Ε. κ. Σαρηβασιλείου Χαράλαμπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.