Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

(Video) Σε πλήρη ετοιμότητα η Π. Ε. Κιλκίς για τις εθνικές εκλογές

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά η εκλογική διαδικασία της 21ης Μαΐου 2023.

«Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για την Κυριακή των εκλογών. Οι υπάλληλοι (των εκλογικών συνεργείων) της Π.Ε. Κιλκίς (23 στο σύνολο/ ΦΕΚ B’ 3204/15-05-2023) εργάστηκαν πυρετωδώς τις τελευταίες εβδομάδες για να ετοιμάσουν τους εκλογικούς σάκους, η διανομή των οποίων θα γίνει σήμερα, Παρασκευή 19 Μαΐου , στους αρμόδιους υπαλλήλους των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Επισήμανε, επίσης, ότι, η Περιφερειακή Ενότητα θα βρίσκεται σε απόλυτη επαγρύπνηση και επιφυλακή το Σαββατοκύριακο για κάθε ενδεχόμενο συνδρομής με υλικό για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Όπως εξήγησε ο Αντιπεριφερειάρχης, τις τελευταίες εβδομάδες το Διοικητήριο παραμένει ανοιχτό για περίπου 16 ώρες καθημερινά και οι ορισμένοι υπάλληλοι προσφέρουν εκλογική εργασία, πέραν του κανονικού ωραρίου απασχόλησης των εργάσιμων ημερών και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες (αργίες) όπως και Σάββατο – Κυριακή και τις νυχτερινές ώρες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει και να συγχαρεί το προσωπικό της Π.Ε. Κιλκίς για τη συμβολή του στη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Τα εκλογικά συνεργεία ετοίμασαν τους εκλογικούς σάκους, τους οποίους θα παραδώσουν, όπως επίσης και τα tablet, σε υπαλλήλους των Δήμων Κιλκίς & Παιονίας, σήμερα, Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, στο ισόγειο του Διοικητηρίου. Το υλικό παραδίδεται στους Δήμους και εν συνεχεία στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Στο νομό θα λειτουργήσουν 221 εκλογικά τμήματα και δύο (2) μεικτά ετεροδημοτών (σύνολο 223).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.