Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Φιλανθρωπική εκδήλωση Kids Festival Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην φιλανθρωπική μας εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το ΚΔΑΠ Kinesis, το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Ιππόκαμπος, το ΚΔΑΠ Kids Athletics και το ΚΔΑΠ Μεγαλώνουμε Μαζί.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ Kinesis στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 27 στο Κιλκίς στις 27 Μαϊου με ώρα έναρξης 12:00.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει αναμετρήσεις Πολεμικών Τεχνών, διαγωνισμό Σκακιού σε συνεργασία με τον Σκακιστικό Σύλλογο Κιλκίς και Survivor Games.

Την εκδήλωση στηρίζουν επίσης το Corpus Arena Αγιού Αθανασίου, το κέντρο Πολεμικών Τεχνών Κορδελιού, το Titanes Fight Club Ευόσμου, ο Αθλητικός Σύλλογος Θετική Ενέργεια Ασπροβάλτας και ο Αθλητικός Σύλλογος Σωκράτης.

Θα πραγματοποιηθεί επίδειξη Παραολυμπιακών Αθλημάτων από το ΚΔΑΠ ΑΜεΑ Ιππόκαμπος. Πιο συγκεκριμένα ο Παραολυμπιονίκης Γκρέμης Μωυσιάδης θα παρουσιάσει το άθλημα της Άρσης Βαρών σε Πάγκο, ενώ το Άθλημα του Boccia θα παρουσιάσει ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία BC2 Αλέξανδρος Παπαδάκης.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρο ένα κινητό τηλέφωνο Samsung Galaxy S21 FE αξίας 650€ χορηγία από την εταιρεία Alumil.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.