Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς σε αγωνιστική βραδιά Kick Boxing και πυγμαχίας επίλεκτων αθλητών-ριών

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
H αγωνιστική βραδιά Kick Boxing και πυγμαχίας επίλεκτων αθλητών-ριών The Honour of Fighters 8’ πραγματοποιήθηκε στην Δράμα στις 29/4/2023. Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο κ. Μηναιός του Αθλητικού Συλλόγου Ξάνθης στο Θέατρο Live. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε δύο προγράμματα. Στο πρώτο, διασυλλογικού χαρακτήρα καιδιάφορες ηλικίες από 5 μ.μ μέχρι 10 μ.μ καιστο δεύτερο αθλητές-ριες υψηλού επιπέδου έως και 12 π.μ.

Σε ένα κεντρικό ρινγκ κανονικών διαστάσεων έδωσαν όλοιοιαθλητές-ριες τον καλύτερό τους εαυτό με φανερά το επίπεδο καιτην εμπειρία που τους διέκριναν. Όλη η διοργάνωση υποστηρίχτηκε από αξιόλογους επίσειρά ετών προπονητές του χώρου.

Σε αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε καιο Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με τον αθλητή Τσαρσηταλίδη Δημήτριο στο στυλ Low Kick, έως 75 κιλά. Δυνατός αγώνας με τεχνική καιαπό τις δύο πλευρές αλλά νικητής του αγώνα ήρθε ο αθλητής μας με 3-0 στους γύρους με ομόφωνη απόφαση.

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας όπως καιστον αντίπαλο για τον καθαρό καιτεχνικό αγώνα που έδωσαν.

”Αναμένεται σκληρή δουλειά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία που έρχεται” δηλώνουν οιπροπονητές του Α.Σ "Η Τόλμη" Λεμονίδης Γεώργιος,Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.